Anya T.

  • Geslacht : Vrouw
  • Stem leeftijd : 30-40 jaar
  • Stemtimbre : Deep
  • Taal : Russisch
  • Localisatie : Oostende

Referenties

TOYOTA, ENGIE, NIKE, CARREFOUR, CANON

Offerte Russische stemmen

« Een gulle en gelukkige stem »

Woorden tot leven brengen, dat is hoe Anya naar haar beroep kijkt. Gewapend met enkel haar stem en een micro kan Anya, al jarenlang aan de slag als Russische voice-over, emoties overbrengen. Zij is ook toneelactrice en speelt in verschillende Russische films. Haar rijkgevulde carrière heeft haar in staat gesteld om meerdere type producties te beheersen: instructievideo’s, radio-en televisiereclames, documentaires, bedrijfsfilms, … Zij kan alles aan en doet het uitmuntend! Kies dus voor Anya, en maak van uw projecten ter bestemming van Rusland een ongenaakbaar succes.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Anya T. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Jugendring

Media: Documentaire

Doelpubliek: Algemeen

Stijl: Veelzijdige voice over

Alle bestanden van Anya T. of Russische stemmen

Bevalt de stem van Anya T. u?

Vraag uw offerte aan

bestanden van Anya T.

Filteren :

Klantengetuigenis

Wanneer mijn baas mij vroeg om een Russische voice-over te vinden, dacht ik dat ik uren lang zou moeten zoeken. Dankzij de website, maar vooral door het professionalisme van Anya, bleek deze ervaring echter heel eenvoudig. Ik wil haar bedanken, want het eindresultaat voldeed aan elke verwachtingen.
Romain Pellas

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !