Azarias P. Voice over Grieks - GR

Azarias P.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 40-50 jaar
  • Stemtimbre : Deep
  • Taal : Grieks
  • Localisatie : Antwerpen

Referenties

LEXUS, SHELL, VISA, JVC, MICROSOFT

Offerte Griekse stemmen

« Charmismatische stem »

Azarias ontdekte op heel jonge leeftijd het beroep van voiceover. Hij besluit dagelijks zijn stem tot zijn werk te maken. Nadat hij verschillende radioprogramma's in Griekenland had geanimeerd, nam hij zijn eerste radiospotjes op 21-jarige leeftijd op. Twee jaar later wordt hij chiquer en wordt hij een Griekse voiceover emeritus door zijn stem uit te lenen voor grote Griekse en internationale merken. E-learning, videogames, institutionele films, documentaires, het past zich aan uw project aan. Met zijn overtuigende stem zet Azarias al zijn talenten in dienst van de boodschap die u aan uw publiek wilt overbrengen.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Azarias P. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Azarias P.

De bestanden van Azarias P. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Azarias P. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Een enorme dank aan Azarias die echt bracht wat we wilden voor onze video. Namelijk een werk van grote waarde, allemaal in een recordtijd. We bevelen hem van harte aan!
Guy Van de Velde

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !