Chamira T. Voice over Hebreeuws - IL

Chamira T.

  • Geslacht : Vrouw
  • Stem leeftijd : 40-50 jaar
  • Stemtimbre : High
  • Taal : Hebreeuws
  • Localisatie : Kortrijk

Referenties

EVIAN, KETER, SUNSKIT, TAMARA, SHARP

Offerte Hebreeuwse stemmen

« Boeiende en vriendelijke stem »

Bent u op zoek naar een warme en dynamische stem? Chamira is ongetwijfeld de Israëlische stem je project top zal maken. Als muzikant en actrice, zal ze in staat zijn om een echte energie in je tekst te steken dankzij haar ervaring die is opgedaan heeft tijdens de honderden opnames waaraan ze deelnam. Door reclame te maken voor radio / tv, vindt zij gemakkelijk voor institutionele films, explainer video's of e-learning, steeds de juiste intonatie die perfect aan uw verwachtingen voldoet. Haar grote aandacht voor detail en haar verlangen om het eindproduct altijd beter te maken, maken Chamira de stem die je nodig hebt voor je communicatie.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Chamira T. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Chamira T.

De bestanden van Chamira T. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Chamira T. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Het was mijn tweede samenwerking met Chamira. Het is altijd een plezier om met haar samen te werken. We weten namelijk dat zijeen product op tijd levert en exact overeenkomt met onze verzoeken. Een geweldige professional!
Kim Strijbos

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !