Fabrice J. Voice over Frans - FR

Fabrice J.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 25-35 jaar
  • Stemtimbre : Deep
  • Taal : Frans
  • Localisatie : Antwerpen

Referenties

APPLE, BMW, GILETTE, MICROSOFT, LEGO

Offerte Franse stemmen

« Een stemacteur met en royale en geruststellende stem »

Fabrice werd geboren in Parijs waar hij zijn beroep als Frans voice-over leerde. Hij heeft een warme en diepe baritonstem want hij is een man van middelbare leeftijd. Voor hem is voice-over vooral een passie dan een beroep. Of het nu gaat om TV, radio, internet, documentaires, e-learning, bedrijfsfilms, videogames of andere projecten, zijn klanten zijn altijd tevreden, en dat is al sinds 2006 het geval! Dus als je op zoek bent naar een getalenteerde voice-over artiest, zoek dan niet verder en trakteer jezelf op de diensten van een echte professional zoals Fabrice.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Fabrice J. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Fabrice J.

De bestanden van Fabrice J. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Fabrice J. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Ik werk in een Frans-Spaans bedrijf en ik moet veel video's produceren in beide talen. Ik weet dat door een beroep te doen op Fabrice het resultaat altijd even goed zal zijn en dat ik veel tijd zal besparen tijdens de eindredactie dankzij een professional zoals hem. Dankuwel!
Daniel Van Ende

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !