Florian J. Voice over Pools - PL

Florian J.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 35-45 jaar
  • Stemtimbre : Medium-deep
  • Taal : Pools
  • Localisatie : Brugge

Referenties

ING, ERA, PIRELLI, HYUNDAI, KRAFT

Offerte Poolse stemmen

« Heldere en gulle stem »

Nadat hij in het theater begon als acteur, besloot Florian zich begin jaren 2000 volledig toe te wijden aan het beroep van voice-over stemacteur. Als animator voor verschillende radiostations in Polen, trok zijn stem vele adverteerders aan die voor hem kozen om hun reclamecampagne te belichamen in het hele land. Tijdens zijn carrière heeft hij zijn stem kunnen geven aan vele verschillende projecten, zoals institutionele films, animaties, explainer video's of audiogidsen voor musea. Aarzel dus niet en zet de stem van Florian nu al tot uw dienst.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Florian J. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Florian J.

De bestanden van Florian J. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Florian J. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Ik had slechts 2 dagen om een Poolse voice-over te vinden en ik dacht echt dat ik niet zou slagen, maar Florian maakte meteen indruk op me! Hij voldoet aan de deadline en voorzag me van een degelijk dossier dat perfect aan mijn verwachtingen voldeed. Goed gedaan!
Annik Raets

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !