Gabriel O. Voice over Frans - CH

Gabriel O.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 35-45 jaar
  • Stemtimbre : Medium-deep
  • Taal : Zwitsers Frans
  • Localisatie : Genk

Referenties

SHELL, MASTERCARD, WWF, SWISSAIR, P&G

Offerte Zwitsers Franse stemmen

« Energieke stemacteur met een rijke stem »

Als journalist in Franstalig Zwitserland voor meer dan een decennium, is het een understatement om te zeggen dat Gabriel weet hoe hij informatie over moet brengen met zijn stem. Sinds vijfentwintig jaar is hij ook een professionele voice-over voor grote Zwitserse merken en instellingen die hem hebben gekozen om hen te vertegenwoordigen in hun communicatie. Zijn rustige en harmonieuze stem leent zich perfect voor al uw audiovisuele projecten: e-learning, documentaires, advertenties en verklarende video's. Door hem de verantwoordelijkheid toe te vertrouwen om uw project en uw ideeën te belichamen, bent u verzekerd van een ongeëvenaard succes.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Gabriel O. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Gabriel O.

De bestanden van Gabriel O. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Gabriel O. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Gabriel heeft me echt geholpen met mijn video voor de autoshow in Genève. Hij stelde me onmiddellijk op mijn gemak en hij begreep wat ik nodig had. In een oogwenk had ik het gewenste resultaat. Bravo voor hem!
Lowie De Vriese

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !