Hernando A. Voice over Spaans - CO

Hernando A.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 45-55 jaar
  • Stemtimbre : Deep
  • Taal : Colombiaans Spaans
  • Localisatie : Brugge

Referenties

MAZDA, CANON, DEL MONTE, LG, SONY

Offerte Colombiaans Spaanse stemmen

« Diepe en krachtige stem »

Als Colombiaanse voice-over met bijna twintig jaar ervaring, is Hernando een ervaren professional die zijn stem kan aanpassen aan elk type project. E-learning, animatie, explainer video's, radio / tv-commercials. Zijn veelzijdige stem past zich enorm gemakkelijk aan uw tekst aan. Dankzij zijn ervaringe als stemacteur in het Colombiaanse theater en televisie, weet hij hoe hij een personage tot leven kan brengen of bepaalde emoties aan zijn luisteraars kan overbrengen. Door de stem van Hernando voor uw bericht te selecteren,brengt u een extra waarde aan uw project, hetgeen uw communicatie tot een succes zal maken als geen ander!

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Hernando A. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Hernando A.

De bestanden van Hernando A. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Hernando A. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Hij is fantastisch professioneel, snel, efficiënt en betrokken bij zijn werk. Het was een plezier om met Hernando te werken. Hij respecteerde de opdracht en bezorgde ons een bestand dat precies aan onze verwachtingen beantwoordde. Bijna geen postsynchronisatie te doen. Veel dank aan hem!
Kathleen Vandenbroeck

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !