Kalinda N.

  • Geslacht : Vrouw
  • Stem leeftijd : 40-50 jaar
  • Stemtimbre : Medium-deep
  • Taal : Engels internationaal
  • Localisatie : Leuven

Referenties

BARCLAYS, VISA, SONY, DISNEY, ADIDAS

Offerte Engelse stemmen

« Rustgevende en duidelijke stem »

Kalinda is een internationale Engelse voice-over actrice die al van jongs af aan in de kunstwereld betrokken is. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit van Singapore op het gebied van dramaturgie, en heeft in de loop van haar carrière duizenden radio- en tv-commercials, videospelletjes, bedrijfsfilms en instructievideo's opgenomen. Zij is gewend om te werken met plaatselijke bedrijven, maar ook met grote internationale merken. Bovendien is zij regelmatig te horen op televisie en radio. Kalinda is gepassioneerd door haar werk, en wij zijn er zeker van dat zij haar uiterste best zal doen om het beste uit uw tekst te halen.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Kalinda N. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Barclays

Media: Bedrijfsfilms

Doelpubliek: Algemeen

Stijl: Veelzijdige voice over

Alle bestanden van Kalinda N. of Engelse stemmen

Bevalt de stem van Kalinda N. u?

Vraag uw offerte aan

bestanden van Kalinda N.

Engelse stemmen

Filteren :

Klantengetuigenis

Mijn productiemaatschappij werkt al jaren met Kalinda. Zij slaagt er steeds in om onze behoeften te identificeren en levert een perfect resultaat in recordtijd. De beste internationale Engelse voice-over waar ik ooit mee samengewerkt heb.
Colin Goudan

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !