Laurence I. Voice over Frans - FR

Laurence I.

  • Geslacht : Vrouw
  • Stem leeftijd : 30-40 jaar
  • Stemtimbre : Medium
  • Taal : Frans
  • Localisatie : Leuven

Referenties

SUZUKI, NIVEA, MTV, AUDI, FANTA, HUAWEI

Offerte Franse stemmen

« Een energieke en geruststellende voice-over »

Laurence is al een jaar of vijftien een Franse stemactrice, maar ook een radiopresentatrice en zangeres, en weet als geen ander met haar stem te verleiden. Haar smaak voor komedie en theater, haar aanpassingsvermogen en haar dynamische en gemotiveerde natuurlijkheid stellen haar in staat om haar werk te personaliseren en zo aan uw verwachtingen te voldoen. In Frankrijk was ze te horen op verschillende projecten: videospelletjes, verklarende video's, radio-/tv-commercials of zelfs op vele bedrijfsfilms. Haar ervaring, talent en dynamische stem laten Laurence toe om uw project perfect te dienen.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Laurence I. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Laurence I.

De bestanden van Laurence I. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Laurence I. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Ik had een Franse vrouwenstem nodig voor een audiogids voor een museum. Laurence voldeed echt aan al mijn verwachtingen door een product af te leveren dat voldeed aan al mijn gegeven instructies. Ze is getalenteerd, snel en efficiënt, alles wat je van een voice-over kunt vragen!
Marc Van Den Teele

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !