Leandros A. Voice over Grieks - GR

Leandros A.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 25-35 jaar
  • Stemtimbre : Medium-deep
  • Taal : Grieks
  • Localisatie : Brugge

Referenties

KRAFT, MARS, PEPSI, LEVI'S, SAMSUNG

Offerte Griekse stemmen

« Warme en overtuigende stem »

Spelen met woorden en ze laten leven dankzij zijn stem, zo omschrijft Leandros zijn beroep. Als Griekse stemacteur gedurende vele jaren, weet hij hoe hij de emoties door een microfoon kan laten gaan. Hij is ook een acteur in verschillende tv-producties in Griekenland. Door zijn lange carrière heeft hij de verschillende soorten media kunnen verkennen en beheersen: explainer video's, radio / tv-commercials, documentaires, institutionele films, hij kan alles aan en bovendien doet hij het goed! Dus kies voor Leandros en maak van uw project een succes zonder weerga!

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Leandros A. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Leandros A.

De bestanden van Leandros A. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Leandros A. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Ik wilde echt een bericht schrijven waarin Leandros werd bedankt voor zijn professionaliteit en talent! Hij maakte de Griekse voiceover van mijn documentaire en hoewel ik de taal niet spreek, zag ik meteen dat hij de intonatie begreep die ik wilde. Bedankt Leandros!
Marie Du Tré

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !