Marc R. Voice over Frans - FR

Marc R.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 40-50 jaar
  • Stemtimbre : Medium-deep
  • Taal : Frans
  • Localisatie : Hasselt

Referenties

AUDI, FRANCE24, CITROËN, TF1, SONY

Offerte Franse stemmen

« Een meegaande en betrouwbare stem »

Marc is een professionele Franse voice-over acteur uit Nantes. Hij werkt als voice-over artiest sinds begin 2000. Hij ontleent zijn stem aan vele media en hij zal zich zonder enige twijfel aanpassen aan de behoeften van uw tekst. Zijn stem is geschikt voor een groot aantal interpretatiestijlen en stemtonen die variëren van medium tot lage tonen. Bij hem gaan efficiëntie en reactiviteit hand in hand om een werk van ongeëvenaarde kwaliteit te garanderen. Marc heeft een passie die hij gelukkig kan uitoefenen in alle domeinen waar hij expertise in heeft (reclame, documentaires, educatieve films, trailers, radioboodschappen) en via de talrijke samenwerkingen met prestigieuze handelsmerken en media doorheen Frankrijk. Aarzel niet langer en neem nu contact op met hem!

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Marc R. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Marc R.

De bestanden van Marc R. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Marc R. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Omdat ik maar een paar dagen de tijd had om een Franse voice-over te vinden voor een Engels bedrijf dat een nieuw product naar Frankrijk wilde exporteren, heb ik onmiddellijk beroep gedaan op Marc, die van begin tot eind geweldig was! Hij respecteerde de deadline en het geluidsbestand was perfect afgestemd op onze wensen. Geweldig.
Tuur van der Hoeven

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !