Martine A. Voice over Frans - CH

Martine A.

  • Geslacht : Vrouw
  • Stem leeftijd : 25-35 jaar
  • Stemtimbre : Medium
  • Taal : Zwitsers Frans
  • Localisatie : Kortrijk

Referenties

RTS, EVIAN, TOYOTA, ORANGE, JVC

Offerte Zwitsers Franse stemmen

« Positieve en melodieuze stem »

Met meer dan tien jaar ervaring en honderden registraties voor prestigieuze merken in Franstalig Zwitserland is Martine een doorwinterde professional die zich aan elk project kan aanpassen. Wat de aard van uw tekst ook is, of het nu voor e-learning, videospelletjes, podcasts, documentaires of voor verklarende video's is, ze zal in staat zijn de juiste intonatie te vinden die perfect bij uw wensen aansluit. Ze heeft echt oog voor detail en wil het eindproduct altijd nog beter maken. We twijfelen er niet aan dat Martine de Zwitserse vrouwelijke voice-over zal zijn die u nodig heeft voor uw project.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Martine A. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Martine A.

De bestanden van Martine A. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Martine A. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Ik wil Martine echt bedanken. Ik had een Zwitserse vrouwenstem nodig en ze wist echt hoe ze mijn documentaire over de Zwitserse Alpen beter kon maken. Een echte professional die ik zonder aarzeling aanbeveel aan iedereen.
Kevin De Paepe

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !