Radimir A.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 30-40 jaar
  • Stemtimbre : Medium
  • Taal : Russisch
  • Localisatie : Genk

Referenties

MICROSOFT, HP, DACIA, IKEA, MAKITA

Offerte Russische stemmen

« Krachtige en zekere stem »

Als een entertainer op een radiostation in Moskou en als voice-over voor vele Russische tv-programma's, heeft Radimir een breed scala aan stemmen, waardoor hij zijn stem kan uitlenen aan alle soorten projecten. Zijn heldere en sympathieke stem kan gemakkelijk de toon aannemen die u aan uw tekst wilt geven. Of het nu gaat om een videogame, e-learning, een documentaire of een explainer video, hij zal in staat zijn om aan al uw behoeften te voldoen. Dankzij zijn lange ervaring en zijn grote talent twijfelen we er niet aan dat Radimir uw project tot een succes zal maken.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Radimir A. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Fris en overtuigend

Philips

Media: TV Commercials

Doelpubliek: Algemeen

Stijl: Veelzijdige voice over

Alle bestanden van Radimir A. of Russische stemmen

Bevalt de stem van Radimir A. u?

Vraag uw offerte aan

bestanden van Radimir A.

Russische stemmen

Filteren :

Klantengetuigenis

Ik had slechts 48 uur om een voice-over te zoeken voor een video voor de Russische markt. Radimir heeft me echt verrast door zijn professionaliteit. Hij voldeed aan de deadline en voorzag me van een degelijk dossier dat perfect aan mijn verwachtingen voldeed. Bedankt Radimir!
Brecht Roef

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !