Rebecka A. Voice over Zweeds - SE

Rebecka A.

  • Geslacht : Vrouw
  • Stem leeftijd : 30-40 jaar
  • Stemtimbre : Medium-deep
  • Taal : Zweeds
  • Localisatie : Kortrijk

Referenties

LEXUS, SHELL, MASTERCARD, JVC, XBOX

Offerte Zweeds stemmen

« Dynamische en nauwkeurige stem »

Als dramastudent in Malmö, Zweden, maakt Rebecka de keuze om een Zweedse voice-over stemactrice te worden. Ze begrijpt als geen ander dat haar stem bepaalde emoties kan overbrengen. Altijd enthousiast, is ze 100% betrokken bij alle projecten waarmee ze aan mee werkt. E-learning, documentaires, kinderboeken, explainer video's. Haar tien jaar ervaring zullen haar in staat stellen zich perfect aan te passen aan de toon die u voor uw tekst wilt gebruiken. Voor je project dat een Zweedse stem vereist, kun je door voor Rebecka te kiezen een resultaat van onberispelijke kwaliteit krijgen!

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Rebecka A. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Rebecka A.

De bestanden van Rebecka A. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Rebecka A. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

De stem van Rebecka was precies wat ik zocht voor mijn documentaire. Ze begreep onmiddellijk wat ik wilde en respecteerde perfect de toon van de VO. Snel, efficiënt en professioneel. Ik kan niet wachten om weer met haar te werken.
Sevrine Peters

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !