Rodrigo A. Voice over Portugees - PT

Rodrigo A.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 40-50 jaar
  • Stemtimbre : Deep
  • Taal : Portugees
  • Localisatie : Brussel

Referenties

KRAFT, MARS, PEPSI, LEVI'S, SAMSUNG

Offerte Portugese stemmen

« Natuurlijke en zelfzekere stem »

Bent u op zoek naar een stem die uw project tot een succes kan maken? Een stem die een bepaalde emotie of informatie kan overbrengen? U hebt hem gevonden! Rodrigo is de stem die je nodig hebt! Als cabaretier op tv in Portugal, ontdekte hij een passie voor het beroep van voice-over tijdens studio-opnames. Een passie die hij nu al meer dan twaalf jaar beoefent. Zijn stem kan gemakkelijk worden aangepast aan alle soorten producties: radio, tv, bioscoop, reclame, e-learning en institutionele films. Aarzel dus niet en geef uw project de Portugese stem van een geweldige professional zoals Rodrigo die de juiste toon aan uw bericht zal geven.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Rodrigo A. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Rodrigo A.

De bestanden van Rodrigo A. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Rodrigo A. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Rodrigo heeft een opmerkelijk resultaat afgeleverd voor het project waar we aan werkten. Altijd op tijd en met respect voor de instructies bezorgde hij ons een perfect audiobestand. Ik zal hem zonder aarzelen opnieuw opbellen!
Ivo Teerlinck

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !