Klassiek Arabische voice over

De Arabische taal wordt gesproken door bijna vierhonderd miljoen mensen over de gehele wereld. Het is de officiële taal van meer dan vijfentwintig landen, Buitenlandse Voice Over.be heeft na een cast van tientallen mannelijke en vrouwelijke voice-overs in het Arabisch de crème van de crème speciaal voor jou uitgekozen. Dus wacht niet langer en maak een keuze uit de Arabische stemmen die we op deze site aanbieden. We leveren binnen de 24 tot 48 uur.

meer weten +
Farida M. stemacteur Arabisch - Internationale
Farida M.

« Vlot en zelfzeker »

Vrouwelijke Klassiek Arabische Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Dehbia G. stemacteur Arabisch - Internationale
Dehbia G.

« Warm en spontaan »

Vrouwelijke Klassiek Arabische Voice over Stemtimbre Medium-High 20-30 jaar
Halima R. stemacteur Arabisch - Internationale
Halima R.

« Aangenaam en charismatisch »

Vrouwelijke Klassiek Arabische Voice over Stemtimbre Medium 25-35 jaar
Malika L. stemacteur Arabisch - Internationale
Malika L.

« Overtuigend en duidelijk »

Vrouwelijke Klassiek Arabische Voice over Stemtimbre Medium 35-45 jaar
Zeyneb Z. stemacteur Arabisch - Internationale
Zeyneb Z.

« Helder en vlot »

Vrouwelijke Klassiek Arabische Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Mirna R. stemacteur Arabisch - Internationale
Mirna R.

« Een duidelijke en heldere stem »

Vrouwelijke Klassiek Arabische Voice over Stemtimbre Medium 40-50 jaar
Farida M. stemacteur Arabisch - Internationale
 • Farida M.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Vlot en zelfzeker »

mobile-medley-2036
Save 2 Share Voorbeelden van: Farida M. Kies deze stem
Dehbia G. stemacteur Arabisch - Internationale
 • Dehbia G.
 • Stemtimbre Medium-High
 • 20-30 jaar

« Warm en spontaan »

mobile-medley-2035
Save 2 Share Voorbeelden van: Dehbia G. Kies deze stem
Halima R. stemacteur Arabisch - Internationale
 • Halima R.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Aangenaam en charismatisch »

mobile-medley-2037
Save 2 Share Voorbeelden van: Halima R. Kies deze stem
Malika L. stemacteur Arabisch - Internationale
 • Malika L.
 • Stemtimbre Medium
 • 35-45 jaar

« Overtuigend en duidelijk »

mobile-medley-2038
Save 2 Share Voorbeelden van: Malika L. Kies deze stem
Zeyneb Z. stemacteur Arabisch - Internationale
 • Zeyneb Z.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Helder en vlot »

mobile-medley-2039
Save 2 Share Voorbeelden van: Zeyneb Z. Kies deze stem
Mirna R. stemacteur Arabisch - Internationale
 • Mirna R.
 • Stemtimbre Medium
 • 40-50 jaar

« Een duidelijke en heldere stem »

mobile-medley-4585
Save 2 Share Voorbeelden van: Mirna R. Kies deze stem
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Gedurende lange tijd was ik op zoek naar een vrouwelijke stem in het Arabisch en ik kon niets vinden op de verschillende casting sites. Door op Buitenlandse Voice Over.be te vallen vond ik meteen precies wat ik nodig had. Dankzij hun eenvoudige en praktische website, was mijn probleem in een oogwenk opgelost. Ik raad deze site meer dan aan!
Abdel

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Klassiek Arabisch

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ARABISCHE STEM VOOR UW PROJECTEN?

Heb je een Arabische voice-over nodig voor je volgende video? Of misschien hebt u deze nodig voor uw volgende videoclip of radioreclame? Zoek niet verder, je bent hier aan het juiste adres! Na een extreem selectieve casting heeft Buitenlandse Voice Over.be de beste mannelijke en vrouwelijke Arabische voice-overs gekozen die een echte meerwaarde voor uw project kunnen betekenen. Maak nu uw keuze en breng uw tekst tot leven.

Hebt u de indruk dat er nog iets ontbreekt aan uw productie? Dat klein beetje extra? Wist u dat goede voice-overacteurs ervoor kunnen zorgen dat uw video echt een impact heeft? Buitenlandse Voice Over.be heeft de beste Arabische voice-overs om uw projecten echt geslaagd te maken.

Speciaal voor u heeft onze website de beste voice-overacteurs op de internationale markt verzameld. Hebt u een project ter bestemming van Marokko? We hebben de ideale Arabische voice-overs voor u. Of maakt u een audiogids voor een museum in New York? Neem dan een kijkje op onze pagina speciaal voor Amerikaans Engelse voice-overacteurs, wij zijn er zeker van dat u de zeldzame parel zal vinden! Dit is een duidelijke en efficiënte website die het mogelijk maakt om in een oogwenk de verschillende stemmen die uw tekst tot leven zullen brengen, met elkaar te vergelijken.

Nog iets van belang: wij garanderen dat alle stemacteurs op onze website hun opnames maken in hun moedertaal. U hoeft zich dus geen zorgen te maken voor juist taalgebruik.

ONZE FILOSOFIE

Vanaf het begin hebben wij voor onze website gekozen voor een combinatie van efficiëntie en eenvoud. Daar waar de overgrote meerderheid van onze concurrenten tientallen of zelfs honderden stemmen voor één en dezelfde taal aanbieden, heeft Buitenlandse Voice Over.be ervoor gekozen om de 6 beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs aan te bieden. Op onze website vindt u alleen ervaren professionals die gewend zijn aan opnamestudio’s. De tijd die u bespaart door niet te hoeven zoeken naar de ideale stem in een warboel van amateur-acteurs, zal meer tijd vrij maken voor uw andere projecten. Onze visie op casting is gebaseerd op kwaliteit in plaats van kwantiteit, en u bent de eerste die hiervan de vruchten plukt.

ONZE MANIER VAN WERKEN VOOR ARABISCHE VOICE-OVERS

Wanneer u op zoek bent naar een bepaalde stem, selecteert u die gewoon in het menu bovenaan de pagina. Eenmaal u zich op de pagina bevindt die aan deze taal is toegewijd, vindt u daar de 6 mannelijke en 6 vrouwelijke stemmen voor deze taal. Dankzij het eenvoudige en gebruiksvriendelijk ontwerp van onze site hoeft u enkel nog maar de muiscursor over de verschillende portretten van de acteurs te slepen om hun profielgegevens te ontdekken: leeftijd, stemtoon en twee kwaliteiten die hun stemstijl kenmerkt.

Door te klikken op het portret van een acteur, vindt u aan de rechterkant vindt u een videofragment waarmee u naar zijn stem kan luisteren. Voor de video’s zijn er twee mogelijkheden: Ofwel hoort u een reeks geluidsopnames waarin het professioneel werk van de acteur wordt voorgesteld , ofwel kan u luisteren naar een unieke presentatie die volgens ons het volledige potentieel van deze stem verklankt. Door te luisteren naar deze opname zal u nadien meteen een duidelijker beeld krijgen van hoe uw productie zou kunnen klinken.

U kan nog meer voorbeelden beluisteren door op de “meer voorbeelden”-knop te klikken onder de video. Zo krijgt u toegang tot meerdere clips die het volledige register van de geselecteerde stem voorstellen.

In dezelfde geest van duidelijkheid hebben we ook een zoekmachine ontwikkeld waarmee u in een paar kliks de stem kan vinden die u nodig hebt. Maakt u een trailer voor een videospelletje? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een stem dat een tienerpubliek aanspreekt. Een tutorial voor een schoonheidsproduct dat gericht is op vrouwen? Onze handige tool helpt u de stem te vinden die het beste bij uw doelgroep past.

Aarzel dan niet om direct contact met ons te nemen, als u na uw zoektocht nog steeds niet de perfecte stem voor uw project gevonden hebt. We hebben nog steeds veel getalenteerde voice-overtalenten, waarvan sommige zeker zullen overeenkomen met uw wensen.

VEEL MEER DAN ALLEEN EEN CASTING VAN ARABISCHE VOICE-OVERS…

Bij Buitenlandse Voice Over.be bieden wij niet enkel een cast van getalenteerde professionals aan. Eenmaal uw stem gekozen is, zal de opname gedaan worden volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen, met inachtneming van de levertermijnen. Onze geluidstechnici zorgen tijdens de opname voor een optimale kwaliteit en zullen een kant-en-klaar geluidsbestand indienen, zoals u zelfs tijdens de levering zal kunnen vaststellen.

Als u een probleem vaststelt, of indien u niet tevreden bent met de acteerprestatie, de uitspraak van een bepaald woord, … Dan is dit geen probleem. Er is bij Buitenlandse Voice Over.be geen limiet op het opnieuw inleveren van audiobestanden. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij nemen echter zeer weinig risico’s! Meer dan 95% van onze klanten zijn tevreden bij de eerste opname.

Een ander kenmerk van onze website is dat wij, in tegenstelling tot de meerderheid van onze concurrenten, geen voorschotbetalingen vragen. U betaalt enkel wanneer de opnames afgewerkt zijn en wanneer u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. U kan ook op voorhand een stemtest aanvragen om een nauwkeuriger beeld te krijgen van het gewenste eindresultaat, alvorens met de productie van start te gaan.

Twijfel geen moment om contact op nemen met ons als u geen antwoord vindt op een van uw vragen.

OM AF TE SLUITEN

Onze eenvoudige en intuïtieve aanpak binnen de wereld van de voice-over castingwebsites zorgt ervoor dat Buitenlandse Voice Over.be zich kan onderscheiden van de concurrentie. Door te kiezen voor onze website voor uw toekomstige opnames, kan u er zeker van zijn dat u enkel met echte vakmensen werkt! Gedaan met twijfelen: kies net zoals duizenden andere klanten Buitenlandse Voice Over.be, waar u kwaliteitsvolle voice-overs vindt voor een onberispelijk eindresultaat.

DE ARABISCHE TAAL IN DE WERELD

Arabisch is een Afro-Aziatische taal van de Semitische taalfamilie. Met naar schatting 315 tot 375 miljoen sprekers in de Arabische wereld en de Arabische diaspora, is het Arabisch veruit de meest gesproken Semitische taal, ver voor het Amhaars (de op een na meest gesproken Semitische taal).

De Arabische taal is ontstaan op het Arabisch schiereiland, waar het in de 7de eeuw de taal van de Koran en de liturgische taal van de Islam werd. De territoriale uitbreiding van het Arabische Rijk in de Middeleeuwen leidde tot de gedeeltelijke arabisering van het Midden-Oosten, Noord-Afrika en bepaalde regio’s van Europa (het Iberisch Schiereiland, Sicilië, Kreta, Cyprus (territorium waarvan het nu verdwenen is) en Malta, waar de Maltezen op de taal hebben verder gebouwd.

De vectoren van de culturele invloed van de Arabische taal zijn de Islam, de Arabischische literatuur en de hedendaagse audiovisuele media, waaronder de televisie en het internet deel van uitmaken. Een belangrijke historische invloedrijke vector was de lexicale ontlening van veel Arabische termen vanuit vreemde talen, waaronder Romaanse talen zoals het Frans.

De Arabische voice-overs die u op Buitenlandse Voice Over.be vindt, zijn allemaal van topkwaliteit en hebben hun stem uitgeleend aan een veelheid van gevarieerde producties. Animaties, tutorials, radio -en televisiereclames, … Ongeacht uw project, brengen onze stemmen een echte meerwaarde aan uw productie. U bent de eerste zijn die profiteert van het castingwerk dat wij vooraf hebben geleverd.

ARABISCHE VOICE-OVERS IN VERSCHILLENDE TALEN

“Arabic voice-over” in het Engels of “arabische spreker” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be DE Arabische voice-over zal vinden die u wenst!

Onze Arabische voice-overs hebben aan vele producties meegewerkt, zoals cartoons en audiobooks. Ze hebben ook radio-en televisiereclames, antwoordapparaten en online leersessies gemaakt.

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !