Bulgaarse voice over

Bulgaars, ook een officiële taal van de Europese Unie, wordt gesproken door ongeveer tien miljoen sprekers wereldwijd. Door de centrale ligging van Bulgarije in Europa is de taal door de eeuwen heen aanzienlijk verrijkt. Buitenlandse Voice Over.be, koos dankzij een methodische casting twaalf mannelijke en vrouwelijke Bulgaarse voice-over stemmen van grote kwaliteit. Maak nu uw keuze uit onze selectie. Levering binnen 24 tot 48 uur.

meer weten +
Andrei K. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
Andrei K.

« Vriendelijke en dynamische voiceover »

Mannelijke Bulgaarse Voice over Stemtimbre Deep 35-45 jaar
Boromir P. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
Boromir P.

« Zelfverzekerde stem »

Mannelijke Bulgaarse Voice over Stemtimbre Medium 20-30 jaar
Boris D. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
Boris D.

« Overtuigende en zekere stem »

Mannelijke Bulgaarse Voice over Stemtimbre Medium 25-35 jaar
Evgeni L. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
Evgeni L.

« Diepe en rijke stem »

Mannelijke Bulgaarse Voice over Stemtimbre Medium 40-50 jaar
Marko I. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
Marko I.

« Ervaren en heldere stem »

Mannelijke Bulgaarse Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Stefan Y. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
Stefan Y.

« Boeiende en duidelijke stem »

Mannelijke Bulgaarse Voice over Stemtimbre Medium-High 25-35 jaar
Talen :
Man
Andrei K. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
 • Andrei K.
 • Stemtimbre Deep
 • 35-45 jaar

« Vriendelijke en dynamische voiceover »

mobile-medley-2986
Save 2 Share Voorbeelden van: Andrei K. Offerte
Boromir P. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
 • Boromir P.
 • Stemtimbre Medium
 • 20-30 jaar

« Zelfverzekerde stem »

mobile-medley-2987
Save 2 Share Voorbeelden van: Boromir P. Offerte
Boris D. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
 • Boris D.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Overtuigende en zekere stem »

mobile-medley-2988
Save 2 Share Voorbeelden van: Boris D. Offerte
Evgeni L. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
 • Evgeni L.
 • Stemtimbre Medium
 • 40-50 jaar

« Diepe en rijke stem »

mobile-medley-2989
Save 2 Share Voorbeelden van: Evgeni L. Offerte
Marko I. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
 • Marko I.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Ervaren en heldere stem »

mobile-medley-2990
Save 2 Share Voorbeelden van: Marko I. Offerte
Stefan Y. stemacteur Bulgarian - Bulgarije
 • Stefan Y.
 • Stemtimbre Medium-High
 • 25-35 jaar

« Boeiende en duidelijke stem »

mobile-medley-2991
Save 2 Share Voorbeelden van: Stefan Y. Offerte
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Mijn bedrijf werkt veel met landen uit Oost-Europa. Bulgarije is één van onze eerste markten en ik weet dat het vrij moeilijk kan zijn om Bulgaarse voice-overs te vinden bij het maken van video's. Dankzij Buitenlandse Voice Over.be heb ik dit probleem niet meer! De site bespaart me veel tijd en ik krijg meer efficiëntie.
Bogdan

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Bulgaars

HEBT U EEN BULGAARSE VOICE-OVER NODIG?

Buitenlandse Voice Over.be stelt de beste Bulgaarse voice-overs ter beschikking die ervoor kunnen zorgen dat uw project de volgende stap bereikt. Wij beschikken over een zeer grote verzameling unieke inheemse stemmen die afkomstig zijn uit verschillende landen doorheen de wereld. Wij zijn zeker van dat wij over de stem beschikken waar u naar op zoek bent! Beluister vanaf nu de geluidsfragmenten en bekijk de verschillende video’s van onze Bulgaarse voice-overs!

Na maanden luisterwerk is onze ploeg erin geslaagd om een uniek netwerk van ervaren professionals te creëren. Buitenlandse Voice Over.be beschikt over een ongenaakbare ervaring bij het opzoeken van de beste mannelijke en vrouwelijke Bulgaarse voice-overs. Onze website begeleidt u bij de keuze van uw volgende voice-over.

Bij Buitenlandse Voice Over.be vindt u niet enkel Bulgaarse voice-overs. Onze ploeg heeft honderden voice-over acteurs gecast in verschillende talen zodat enkel de besten worden aangeboden. Enkel zorgvuldig geselecteerde professionals worden door ons behouden. Bij ons vindt u onder andere Chinese, Italiaans, Duitse, Franse, Russische, Japanse, Afrikaanse, Finse en Indische voice-overs. Zoekt u een stem uit een andere taal? Alle talen die wij aanbieden, kan u terugvinden in het menu bovenaan de startpagina.

DE BULGAARSE TAAL IN ONZE TIJD

Als officiële taal van Bulgarije, waar de taal voornamelijk gesproken wordt, geldt het Bulgaars als een van de 24 officiële talen van de Europese Unie. Grote gemeenschappen Bulgaren leven ook in buurlanden zoals Ukraine, Moldavië, Macedonië, Roemenië, Griekenland en Turkije, maar ook in een deel van West-Servië, alsook kleine gemeenschappen in een groot aantal andere landen. In totaal telt men ongeveer 8 tot 10 miljoen sprekers.

De geografische ligging, en de geschiedenis van de taal, zorgen ervoor dat het Bulgaars een aparte taal is in de familie der Slavische talen, waarvan het deel uitmaakt (meer bepaald, het Zuid-Slavisch). Daarom is het Bulgaars interessant om te bestuderen, zowel ten opzichte van het Slavisch als ten opzichte van Balkantalen.

Bulgarije, ook bekend als de Republiek van Bulgarije (in het Bulgaars: България et Република България, transcriptie: Bǎlgarija et Republika Bǎlgarija), is een land uit Zuidoost-Europa dat zich bevindt in de Balkanregio. Ze grenst aan de Zwarte Zee in het Oosten, aan Griekenland en Turkije in het Zuiden, de Donaurivier en Roemenië in het Noorden en Servië en Noord-Macedonië in het Westen. De hoofdstad is Sofia.

BULGAARSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Bulgarian voice” in het Engels of “bulgarische sprecher” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be de beste Bulgaarse voice-over acteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !