Duitse voice over

Een authentieke Duitse voice-over nodig? Of je nu op zoek bent naar een mannen- of vrouwenstem, Buitenlandse Voice Over.be heeft de beste twaalf Duitse voice-overs geselecteerd onder 350 stemacteurs. Waarom? Om u uren en uren van luisteren te besparen! Op basis van onze ervaring in de voice-over sector hanteren wij strenge selectiecriteria om u de beste Duitse voice-overs voor mannen en vrouwen aan te bieden. Dezelfde strenge criteria hanteren we ook voor onze selectie van Zwitsers-Duitse voice-overs. Levering binnen 24 tot 48 uur!

meer weten +
Scroll down
Volker A. stemacteur Duits - Duitsland
Volker A.

« Verzekerde en heldere stem »

Mannelijke Duitse Voice over Stemtimbre Deep 30-40 jaar
Willem J. stemacteur Duits - Duitsland
Willem J.

« Heldere en geruststellende stem »

Mannelijke Duitse Voice over Stemtimbre Deep 40-50 jaar
Ralf J. stemacteur Duits - Duitsland
Ralf J.

« Verfijnde en attractieve stem »

Mannelijke Duitse Voice over Stemtimbre Polyvalent 35-45 jaar
Wolfgang L. stemacteur Duits - Duitsland
Wolfgang L.

« Uitnodigende stem »

Mannelijke Duitse Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Franz T. stemacteur Duits - Duitsland
Franz T.

« Een rijke en precieze stemtoon »

Mannelijke Duitse Voice over Stemtimbre Medium 45-55 jaar
Adler M. stemacteur Duits - Duitsland
Adler M.

« Frisse en vriendelijke stem »

Mannelijke Duitse Voice over Stemtimbre Deep 45-55 jaar
Helmut M. stemacteur Duits - Duitsland
Helmut M.

« Frisse en vriendelijke stem »

Mannelijke Duitse Voice over Stemtimbre Medium-High 20-30 jaar
Rudy N. stemacteur Duits - Duitsland
Rudy N.

« Een natuurlijke, directe stem »

Mannelijke Duitse Voice over Stemtimbre Medium-deep 25-35 jaar
Fritz C. stemacteur Duits - Duitsland
Fritz C.

« Vriendelijke, energieke voice-over »

Mannelijke Duitse Voice over Stemtimbre Medium 20-30 jaar
Talen :
Man
Volker A. stemacteur Duits - Duitsland
 • Volker A.
 • Stemtimbre Deep
 • 30-40 jaar

« Verzekerde en heldere stem »

mobile-medley-99
Save 2 Share Voorbeelden van: Volker A. Kies deze stem
Willem J. stemacteur Duits - Duitsland
 • Willem J.
 • Stemtimbre Deep
 • 40-50 jaar

« Heldere en geruststellende stem »

mobile-medley-6934
Save 2 Share Voorbeelden van: Willem J. Kies deze stem
Ralf J. stemacteur Duits - Duitsland
 • Ralf J.
 • Stemtimbre Polyvalent
 • 35-45 jaar

« Verfijnde en attractieve stem »

mobile-medley-197
Save 2 Share Voorbeelden van: Ralf J. Kies deze stem
Wolfgang L. stemacteur Duits - Duitsland
 • Wolfgang L.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Uitnodigende stem »

mobile-medley-211
Save 2 Share Voorbeelden van: Wolfgang L. Kies deze stem
Franz T. stemacteur Duits - Duitsland
 • Franz T.
 • Stemtimbre Medium
 • 45-55 jaar

« Een rijke en precieze stemtoon »

mobile-medley-7181
Save 2 Share Voorbeelden van: Franz T. Kies deze stem
Adler M. stemacteur Duits - Duitsland
 • Adler M.
 • Stemtimbre Deep
 • 45-55 jaar

« Frisse en vriendelijke stem »

mobile-medley-217
Save 2 Share Voorbeelden van: Adler M. Kies deze stem
Helmut M. stemacteur Duits - Duitsland
 • Helmut M.
 • Stemtimbre Medium-High
 • 20-30 jaar

« Frisse en vriendelijke stem »

mobile-medley-5581
Save 2 Share Voorbeelden van: Helmut M. Kies deze stem
Rudy N. stemacteur Duits - Duitsland
 • Rudy N.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 25-35 jaar

« Een natuurlijke, directe stem »

mobile-medley-10587
Save 2 Share Voorbeelden van: Rudy N. Kies deze stem
Fritz C. stemacteur Duits - Duitsland
 • Fritz C.
 • Stemtimbre Medium
 • 20-30 jaar

« Vriendelijke, energieke voice-over »

mobile-medley-12142
Save 2 Share Voorbeelden van: Fritz C. Kies deze stem
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Als verantwoordelijke voor een product dat naar Duitsland werd geëxporteerd, had ik absoluut een stem in de Duitse moedertaal nodig. Mijn zoekopdracht op het internet stuurde me al snel naar Buitenlandse Voice Over.be. Het was een echt topervaring! Ze zorgden voor alles en mijn project werd een succes!
Thomas

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Duits

OP ZOEK NAAR EEN DUISTE VOICE-OVER?

De ideale Duitse voice-over vinden lijkt wel onbegonnen werk wanneer men zich beroept op castingwebsites die honderden stemmen bevatten. Om u het leven te vergemakkelijken, heeft Buitenlandse Voice Over.be een selectie van 6 mannelijke en vrouwelijke stemmen voor u gemaakt. Het gaat hier om professionals met ervaring, die in staat zijn om zich voor elk project aan te passen.

Als het op de casting van buitenlandse voice-overs komt, meer bepaald die dat in het Duits gebeuren, beschikt Buitenlandse Voice Over.be over een ongenaakbare ervaring om de beste mannelijke en vrouwelijke Duitse stemmen te vinden. Dankzij een netwerk van ervaren professionals, kan onze website zeer kwaliteitsvolle stemmen tot u brengen.

Speciaal voor u heeft onze website, na een zeer zorgvuldige casting, de beste voice-overs voor u samengebracht. Hebt u een project dat voor Duitsland bestemd is? Dan hebben wij de Duitse voice-overs die u nodig hebt. Of hebt u eerder een audiogids voor een Oostrenrijks museum in Wenen nodig? Bezoek dan even onze webpage die speciaal is toegewijd aan Duits-Oostenrijkse voice-over acteurs. Onze website is simpel en gebruiksvriendelijk, en zal u in staat stellen om de beste stem te vinden die past bij uw toekomstige projecten.

Onze Duitse voice-overs werken al voor de grootste merken op de markt, zoals bijvoorbeeld MERCEDES, VISA, NIKE, SONY en nog vele anderen. Door te luisteren naar verschillende geluidsfragmenten zal u snel merken dat u hier te maken hebt met grote professionals! Indien u aan een reclamespot , een documentaire of een mobiele applicatie werkt, zullen wij u met veel plezier aan de beste Duitse voice-overs helpen.

U mag erop vertrouwen dat alle mannelijke en vrouwelijke voice-overs die voorgesteld worden op de website hun stem opnemen in hun moedertaal, zonder dat u het risico loopt om het verkeerde accent te gebruiken aan de andere kant van de Rijn.

HOE WERKT ONZE WEBSITE?

U kan een Duitse voice-over in amper een paar kliks reserveren. Het volstaat om de stem te kiezen die u nodig hebt, door te klikken in het menu in de linkerbovenhoek. Daarna komt u terecht op een webpage met onze selectie van 6 mannelijke en vrouwelijke voice-overs. Door te klikken op hun portretten, verkrijgt u meer informatie over hun leeftijd of hun stemregister. Zo vindt u ook een korte biografie en de verschillende merken waarvoor zij al gewerkt hebben. Hebt u een keuze gemaakt? Klik dan op de knop “prijsofferte” om ons te contacteren en kennis te maken met onze tarieven.

Om het voor u eenvoudig te houden, hebben wij een zoekmachine ontwikkeld die u in staat stelt om in amper een paar kliks de stem te vinden die u nodig hebt. Maakt u een instructievideo in het Duits? Dan zoekt u waarschijnlijk iemand die de taal van Goethe perfect beheerst. Tenzij u aan een reclame werkt voor kinderspeelgoed? Met onze zoekmachine kan u de stem vinden die het beste past bij uw doelgroep.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met ons, via mail of telefoon, indien u de ideale stem voor uw project niet kan vinden. Wij hebben nog veel meer talentvolle voice-overs achter de hand die zonder twijfel aan uw eisen zullen voldoen.

VEEL MEER DAN ENKEL DE CASTING VAN DUITSTE VOICE-OVERS !

Bij Buitenlandse Voice Over.be stellen wij niet enkel een casting van kwaliteitsvolle professionals voor. Eenmaal u een stem gekozen heeft, zal de opname gemaakt worden volgens de allerhoogste kwaliteitscriteria op de markt, zonder de deadlines te vergeten die u ons opgeeft. Onze geluidsingenieurs zorgen ervoor dat er tijdens de opnames een optimale geluidskwaliteit nagestreefd wordt, en bereiden dan een kant-en-klaar audiobestand voor u voor, zoals u na de levering ongetwijfeld zal opmerken.

Indien u bij levering een probleem vaststelt, of indien u niet tevreden bent met het acteerwerk, de uitspraak van een bepaald woord, … dan is er geen probleem! Er staat geen limiet op de teruggave van een product bij Buitenlandse Voice Over.be. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij nemen echter weinig risico’s! Meer dan 95% van onze klanten zijn tevreden bij de eerste opname.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons indien u niet meteen een antwoord vindt op uw vragen. Onze ploeg zal u met veel plezier helpen aan het vinden van een oplossing. Wij antwoorden snel en zijn steeds bereid om u te helpen.

OM AF TE SLUITEN

Onze werkwijze op vlak van castingwebsites voor voice-overs is eenvoudig en efficiënt en zorgt ervoor dat Buitenlandse Voice Over.be  in staat is om zich te onderscheiden van haar concurrentie. Door te vertrouwen in onze website voor al uw toekomstige opnames, verzekert u zich ervan om telkens opnieuw te werken met echte professionals! Aarzel niet en kies, net zoals duizenden klanten voor u, Buitenlandse Voice Over.be, de plaats voor kwaliteitsvolle voice-overs met een uitmuntende standaard.

HET DUITS: EEN HISTORISCHE TAAL MET ECONOMISCHE WAARDE IN DE WERELD

Het Duits is vandaag de dag een taal die meetelt op wereldvlak, met meer dan een honderd miljoen sprekers doorheen de wereld. Deze taal speelt, als meest gesproken taal in Europa, een belangrijke rol binnen de Europese Unie. Volgens historici is het omstreeks het jaar 1200 voor Christus, toen de voorouders van de Germaanse volkeren in de Jutlandregio van het Deense schiereiland vertoefden, dat het Duits zoals wij het vandaag de dag kennen, haar oorsprong vindt. Tijdens dit tijdperk was het een taal dat afstamde van een Indo-Europees dialect, dat ook beïnvloed werd door het Latijns, het Keltisch en het Sanskriet.

Vandaag de dag maakt men in de Germaanse taal het onderscheid tussen het Engels, het Duits, het Nederlands (dat zeer verwant is met het Duits), de Friese en Saksische dialecten die in Nederland en Duitsland gesproken worden, het Luxemburgs, het Zweeds, het Deens, het Noors, het IJslands en tenslotte ook het Faeröers. Nog verrassender is het Afrikaans, een taal met Nederduitse origine, en een van de Germaanse talen dat in Zuid-Afrika en Namibië gesproken wordt. Hetzelfde kan gezegd worden over de amish in de Verenigde-staten, die een dialect spreken dat ook gebaseerd is op het Nederduits.

Het Duits is de officiële taal van Duitsland. Dit land is lid van de G7, de G20, de eurozone, de Schengenzone en de NATO. Bovendien is het land ook de hoofdzetel van de Europese Centrale Bank. De taal wordt dagelijks gebruikt voor allerlei economische transacties.

Wist u ook dat het Algemeen Duits, in Duitsland het Hochdeutsch genaamd, niet de spreektaal is van alle Duitstaligen? Miljoenen Duitsers spreken in hun dagelijks leven immers een van de vele Duitse dialecten.

“Locutor alemán” in het Castiliaans, “German voice over” in het Engels of “Duitse voice-over” in het Nederlands. Met Buitenlandse Voice Over.be vindt u wat u zoekt, ongeacht uw moedertaal!

Wist u dat de Duitse voice-overs die u op Buitenlandse Voice Over.be vindt, allemaal van een grote kwaliteit zijn en hun stem ontleend hebben aan talloze gevarieerde projecten? Het maakt niet uit of het gaat om animatiefilms, instructievideo’s of reclame-en televisiespots; onze stemmen zullen steeds een meerwaarde zijn voor uw projecten. U bent diegene die de vruchten plukt van het castingswerk dat wij bij aanvang voor u hebben verricht.

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !