Zwitsers Duitse voice over

De Zwitserse variant van het Duits heeft duidelijke verschillen met zijn Germaanse (Duitse voice overs) neef. Zwitsers-Duits heeft het bijzondere kenmerk dat het net zoveel accenten kent dan dat er steden zijn in Zwitserland. Zo staat de variant van Zürich bekend als de meest gebruikte versie in de Duits-Zwitserse media. Het Duits-Zwitserse "Olten ", een dorpje halverwege Bazel, Bern en Zürich, wordt dan weer beschouwd als de meest neutrale van alle Duits-Zwitserse accenten. Buitenlandse Voice Over.be heeft voor u de beste Duits-Zwitserse voice-overs geselecteerd. Luister nu naar hun audio fragmenten.

meer weten +
Dieter R. stemacteur Duits - Zwitserland
Dieter R.

« Stemacteur met geraffineerde en fijne stem »

Mannelijke Zwitsers Duitse Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Jörgen D. stemacteur Duits - Zwitserland
Jörgen D.

« Warme en diepe stem »

Mannelijke Zwitsers Duitse Voice over Stemtimbre Deep 30-40 jaar
Kurt A. stemacteur Duits - Zwitserland
Kurt A.

« Stemacteur met een duidelijke en dynamische stem »

Mannelijke Zwitsers Duitse Voice over Stemtimbre Medium 25-35 jaar
Herbert M. stemacteur Duits - Zwitserland
Herbert M.

« Een geloofwaardige en rustgevende stem »

Mannelijke Zwitsers Duitse Voice over Stemtimbre Medium-deep 30-40 jaar
Talen :
Man
Dieter R. stemacteur Duits - Zwitserland
 • Dieter R.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Stemacteur met geraffineerde en fijne stem »

mobile-medley-4558
Save 2 Share Voorbeelden van: Dieter R. Offerte
Jörgen D. stemacteur Duits - Zwitserland
 • Jörgen D.
 • Stemtimbre Deep
 • 30-40 jaar

« Warme en diepe stem »

mobile-medley-4554
Save 2 Share Voorbeelden van: Jörgen D. Offerte
Kurt A. stemacteur Duits - Zwitserland
 • Kurt A.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Stemacteur met een duidelijke en dynamische stem »

mobile-medley-4555
Save 2 Share Voorbeelden van: Kurt A. Offerte
Herbert M. stemacteur Duits - Zwitserland
 • Herbert M.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 30-40 jaar

« Een geloofwaardige en rustgevende stem »

mobile-medley-4553
Save 2 Share Voorbeelden van: Herbert M. Offerte
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Ik was gedurende 3 dagen op zoek naar een Duits-Zwitserse vrouwenstem en ik vond niets op de verschillende casting sites. Door op Buitenlandse Voice Over.be te vallen vond ik precies wat ik zocht en dat in een oogwenk. Dankzij hun eenvoudige en erg gebruiksvriendelijke website vond ik de meest kwalitatieve voiceovers. Dankjewel!
Marco

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Zwitsers Duits

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN ZWITSERDUITSE VOICE-OVER?

Bent u op zoek naar de best mogelijke Zwitserduitse voice-over? Het vinden van de juiste stem voor uw project kan een echte nachtmerrie worden wanneer u verdwaald raakt op castingwebsites die een keuzeaanbod van duizenden stemmen hebben. Om het u gemakkelijker te maken, heeft Buitenlandse Voice Over.be de 6 beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs uit Duitstalig Zwitserland geselecteerd. Getalenteerde en ervaren professionals die zich kunnen aanpassen aan elk project.

Buitenlandse Voice Over.be heeft een ongenaakbare ervaring op vlak van het casten van buitenlandse voice-overs, en meer bepaald voor Zwitserduitse acteurs. Zo kunnen wij u voorzien van de beste mannelijke en vrouwelijke Zwitserduitse voice-overs. Dankzij ons netwerk van ervaren professionals kan onze website stemmen van de allerhoogste kwaliteit aanbieden.

OVER DE ZWITSERDUITSE TAAL

Zwitserduits (ook gespeld als Schwizertitsch, Schwyzerdytsch, Schwiizertüütsch of Schwyzertütsch), verwijst naar alle Duitstalige dialecten die in Zwitserland worden gesproken. In het algemeen omvat de term ook de dialecten van Liechtenstein.

De Zwitserduitse dialecten zijn nauw verwant aan het Elzasser (vooral Sundgau, met uitzondering van de regio’s Wissembourg en Saarland, waar Franse dialecten gesproken worden), dialecten uit het zuidwesten van Duitsland (vooral in de regio van Freiburg im Breisgau), dialecten uit het Oostenrijkse Vorarlberg en dialecten uit de Walser-dorpen in de Italiaanse Alpen.

In 2020 zijn er 4,6 miljoen Zwitserduits sprekende mensen ter wereld. In tegenstelling tot de meeste Europese dialecten worden Zwitserduitse dialecten vandaag de dag nog steeds door alle lagen van de bevolking gesproken, zowel op het platteland als in grote stedelijke centra, en in alle contexten van het dagelijks leven.

ZWITSERSDUITSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Swiss german voice over” in het Engels of “Schweizerdeutsch sprecher” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be de beste mannelijke en vrouwelijke Zwitserduitse voice-overacteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !