Amerikaans Engelse voice over

U werkt aan een project en u heeft een Amerikaanse voice-over nodig? Zoek niet verder, u vindt hem hier! Op Buitenlandse Voice Over.be hebben we tientallen Amerikaanse voice-over acteurs en actrices gescreend en we hebben het neusje van de zalm bewaard! Onze casting van Amerikaanse mannelijke en vrouwelijke voice-overs bestaat uit een aantal van de grootste professionals. En wanneer uw project de Atlantische Oceaan oversteekt, wacht onze selectie van kwalitieve Britse voice-overs op u. Levering is binnen de 24 tot 48 uur!

meer weten +
Man Vrouw
Scroll down
Edward G. stemacteur Engels - Amerikaans
Edward G.

« Een frisse en enthousiaste stem »

Mannelijke Amerikaans Engelse Voice over Stemtimbre Medium 40-50 jaar
Dominic A. stemacteur Engels - Amerikaans
Dominic A.

« Een overtuigende en aangename stem »

Mannelijke Amerikaans Engelse Voice over Stemtimbre Medium 35-45 jaar
Oscar C. stemacteur Engels - Amerikaans
Oscar C.

« Heldere en dynamische stem »

Mannelijke Amerikaans Engelse Voice over Stemtimbre Medium 25-35 jaar
Owen D. stemacteur Engels - Amerikaans
Owen D.

« Diepe en overtuigende stem »

Mannelijke Amerikaans Engelse Voice over Stemtimbre Deep 45-55 jaar
Joel J. stemacteur Engels - Amerikaans
Joel J.

« Heldere en warme stem »

Mannelijke Amerikaans Engelse Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Randy G. stemacteur Engels - Amerikaans
Randy G.

« Stemacteur met een jonge en frisse stem »

Mannelijke Amerikaans Engelse Voice over Stemtimbre Medium-High 20-30 jaar
Lenny D. stemacteur Engels - Amerikaans
Lenny D.

« Diepe en overtuigende stem »

Mannelijke Amerikaans Engelse Voice over Stemtimbre Deep 35-45 jaar
Steven J. stemacteur Engels - Amerikaans
Steven J.

« Een stemacteur met een boeiende en overtuigende stem »

Mannelijke Amerikaans Engelse Voice over Stemtimbre Deep 30-40 jaar
Brandon B. stemacteur Engels - Amerikaans
Brandon B.

« Ervaren en positieve voiceover »

Mannelijke Amerikaans Engelse Voice over Stemtimbre Deep 45-55 jaar
Talen :
Man
Edward G. stemacteur Engels - Amerikaans
 • Edward G.
 • Stemtimbre Medium
 • 40-50 jaar

« Een frisse en enthousiaste stem »

mobile-medley-240
Save 2 Share Voorbeelden van: Edward G. Offerte
Dominic A. stemacteur Engels - Amerikaans
 • Dominic A.
 • Stemtimbre Medium
 • 35-45 jaar

« Een overtuigende en aangename stem »

mobile-medley-236
Save 2 Share Voorbeelden van: Dominic A. Offerte
Oscar C. stemacteur Engels - Amerikaans
 • Oscar C.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Heldere en dynamische stem »

mobile-medley-237
Save 2 Share Voorbeelden van: Oscar C. Offerte
Owen D. stemacteur Engels - Amerikaans
 • Owen D.
 • Stemtimbre Deep
 • 45-55 jaar

« Diepe en overtuigende stem »

mobile-medley-239
Save 2 Share Voorbeelden van: Owen D. Offerte
Joel J. stemacteur Engels - Amerikaans
 • Joel J.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Heldere en warme stem »

mobile-medley-241
Save 2 Share Voorbeelden van: Joel J. Offerte
Randy G. stemacteur Engels - Amerikaans
 • Randy G.
 • Stemtimbre Medium-High
 • 20-30 jaar

« Stemacteur met een jonge en frisse stem »

mobile-medley-4081
Save 2 Share Voorbeelden van: Randy G. Offerte
Lenny D. stemacteur Engels - Amerikaans
 • Lenny D.
 • Stemtimbre Deep
 • 35-45 jaar

« Diepe en overtuigende stem »

mobile-medley-4344
Save 2 Share Voorbeelden van: Lenny D. Offerte
Steven J. stemacteur Engels - Amerikaans
 • Steven J.
 • Stemtimbre Deep
 • 30-40 jaar

« Een stemacteur met een boeiende en overtuigende stem »

mobile-medley-8605
Save 2 Share Voorbeelden van: Steven J. Offerte
Brandon B. stemacteur Engels - Amerikaans
 • Brandon B.
 • Stemtimbre Deep
 • 45-55 jaar

« Ervaren en positieve voiceover »

mobile-medley-10960
Save 2 Share Voorbeelden van: Brandon B. Offerte
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Ik moest binnen een paar dagen een voice-over met een typisch Amerikaans accent voor een animatiefilm vinden. Na enkele niet-geslaagde zoekacties vond ik mijn geluk op Buitenlandse Voice Over.be. Een duidelijke website met super professionele voice-overs!
Nancy

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Amerikaans Engels

HEBT U EEN AMERIKAANSE VOICE-OVER NODIG?

Bent u misschien op zoek naar een Amerikaanse voice-over voor een documentaire dat voor de VS. Is bestemd? Of misschien gaat het eerder om een reclamespot of een radiogingle? Zoek niet verder: deze stem vindt u hier!  Buitenlandse Voice Over.be heeft, na een zeer gedreven casting, de beste mannelijke en vrouwelijke Amerikaans-Engelse acteurs voor u gevonden, die zonder twijfel een meerwaarde kunnen betekenen voor al uw toekomstige projecten. Profiteer van onze unieke ervaring om de beste voice-overs te vinden, en op die manier een echte identiteit aan uw tekst te geven!

Na een wereldwijde casting en uren luisterwerk, hebben wij een netwerk van geweldige professionals samengesteld. Onze website kan daardoor zeer kwaliteitsvolle stemmen ter beschikking stellen. Buitenlandse Voice Over.be beschikt over een ongenaakbare ervaring wanneer het gaat om mannelijke en vrouwelijke Amerikaans-Engelse voice-overs. Stap per stap helpt onze website u bij het kiezen van een voice-over uit de VS.

U bevindt zich momenteel op de webpagina voor Amerikaanse voice-overs, maar wist u dat u op onze website ook mannelijke en vrouwelijke stemmen kan vinden in andere talen? Zoals bijvoorbeeld Russische, Frans-Canadese, Duitse en Spaanse stemmen? Onze heldere en eenvoudige taalindeling staat u toe om gemakkelijk de stem te vinden die het beste past bij uw voice-overprojecten met buitenlandse taal.

Indien u het wenst, kan u tot de mobiele versie van onze website overgaan. Wij hebben een speciale versie aangemaakt voor laptops en tablets die u in staat stelt om de casting van uw Amerikaanse voice-overs op afstand te doen, zonder dat er een computer bij van pas komt. Het volstaat om zich op de website te begeven, en daar te luisteren of te kijken naar de verschillende audio- en videofragmenten.

Onze voice-overs werken voor de grootste handelsmerken op de markt: BWM, Coca-Cola, Adidas, Google en nog veel anderen. Door te luisteren naar de verschillende geluidsopnames zal u snel merken dat u hier met echte professionals te maken hebt! Indien u aan een audiobook werkt, of een reclamespot, of nog een mobiele applicatie, gaan wij u met veel plezier helpen om de beste voice-over uit de Verenigde Staten van Amerika te vinden.

EEN EENVOUDIG TE GEBRUIKEN WEBSITE

U kan een Amerikaanse voice-over in een paar kliks reserveren. Het volstaat om de stem te kiezen die u nodig hebt door te klikken op het menu aan de bovenkant van de startpagina. U wordt dan doorverwezen naar een webpage met onze selectie van 6 mannelijke en vrouwelijke voice-overs. Door te klikken op de portretten verkrijgt u meer informatie over de leeftijd of het stemregister van de acteur. Bezoek gewoon het profiel van de acteur, indien u meer info wenst over een bepaalde stem. Daar wordt de acteur gepresenteerd en vindt u ook de handelsmerken en instituties waarvoor deze acteur al gewerkt heeft in het verleden. Eenmaal uw keuze gemaakt is, moet u enkel nog op de “prijsofferte” knop klikken om contact op te nemen met ons en kennis te maken met onze tarieven.

Nog altijd binnen onze filosofie van eenvoud en gemak, hebben wij een zoekmachine ontwikkeld dat u in staat stelt om met een paar kliks de stem te zoeken die u nodig hebt. Produceert u een instructievideo in het Duits of het Italiaans? Het kan goed zijn dat u een ervaren stem zoekt die beide talen machtig zijn. Tenzij het gaat om een reclame voor een tienerfilm is? Onze praktische zoekmachine zal ervoor zorgen dat u de meest geschikte stem voor uw doelpubliek vindt.

Aarzel niet om direct contact op te nemen met ons via ons telefoonnummer of email, in het geval dat u de ideale stem voor uw project niet kan vinden. Wij hebben nog een hele hoop talentvolle voice-overs ter beschikking waarvan sommigen ongetwijfeld aan uw wensen voldoen.

EEN UNIEKE FILOSOFIE VOOR DE AMERIKAANSE VOICE-OVER

U hebt ondertussen ongetwijfeld begrepen dat onze website de casting van voice-overs op unieke wijze benaderd, en in tegenstelling tot onze concurrenten hoeft u bij ons geen voorschotbetaling te maken. U betaalt enkel wanneer het audiobestand afgeleverd wordt, en wanneer u volledig tevreden bent met het eindproduct. Indien u het wenst, kan u ook een stemtest aanvragen om een duidelijker beeld te krijgen van het eindresultaat, voordat u aan een opnamesessie begint.

Een kwaliteitsvolle voice-overcasting uitvoeren met snelheid in alle gemak, is de filosofie van onze website. Van Spanje tot in Japan, en van Zuid-Amerika tot in Zuidoost Azië, hebben wij voice-overs in het Nederlands, in het Arabisch, het Grieks, Het Duits en het Amerikaans-Engels. Alle talen zijn beschikbaar op Buitenlandse Voice Over.be. U kan eveneens kiezen uit mannelijke en vrouwelijke voice-overs. Snelheid is een bepalend element voor ons: Meestal zal de opname voltooid zijn op het moment dat onze concurrenten nog steeds werken aan hun prijsofferte. Kies zonder spijt onze diensten voor al uw toekomstige internationale projecten!

Aarzel niet om contact op te nemen met ons indien u geen antwoord vindt op uw vragen. Onze ploeg is zeer reactief en zal u met veel plezier begeleiden. Buitenlandse Voice Over.be zal er steeds alles aan doen om haar klanten tevreden te stellen. Wij krijgen dagelijks vraag naar voice-overs uit elke wereldtaal en wij staan erop om elk verzoek met zorg te behandelen.

WELKE VERSCHILLEN ZIJN ER TUSSEN HET BRITS EN AMERIKAANS ENGELS?

Laten wij er eerst op wijzen dat de termen “Brits-Engels” en “Amerikaans-Engels” zeer abstracte begrippen zijn. Er worden tientallen verschillende begrippen gesproken doorheen de Verenigde Staten en waarschijnlijk worden er nog meer varianten van het Brits-Engels gesproken doorheen Groot-Brittannië.

Wanneer met spreekt over “American English”, dan heeft men het doorgaans over het Algemeen Amerikaans-Engels, het accent en dialect dat men op het nieuws hoort en in de meeste films, maar die niet echt door alle Amerikanen gebruikt worden. Het is de standaardvorm van het Amerikaans-Engels, de meest neutrale vorm, die op school wordt onderwezen.

In Het Verenigd Koninkrijk is de situatie gelijkaardig, en mogelijk zelfs nog meer opvallend met het Brits-Engels. Deze term wordt meestal gebruikt voor het Engels dat men op de BBC kan horen. Weinig moedertaalsprekers, amper 2%, gebruiken deze standaardtaal en bijna elke stad heeft haar eigen dialect. Op zich is dit niet veel anders dan met het Frans: Je hebt het “Frankrijk-Frans”, met haar vele accenten, maar ook het Canadees-Frans uit Quebec. Deze talen zijn zeer identiek, maar ook met zoveel verschillen!

Wist u dat geen enkele wet gestemd werd op federaal vlak, dat bepaalt welke talen gesproken moeten worden in de Verenigde Staten? Nochtans hebben 32 van de 50 staten gestemd voor zulke wetten, die het Engels als officiële regiotaal bepalen. Het Amerikaans-Engels is de moedertaal van meer dan 250 miljoen sprekers, uit de 320 miljoen spreker in het land van “Uncle Sam”.

Al onze Amerikaanse voice-overs bij  Buitenlandse Voice Over.be zijn afkomstig uit grote steden zoals Los Angeles, Chicago of New York. Onze Amerikaanse voice-overs hebben allemaal deelgenomen aan een groot aantal gevarieerde producties zoals bedrijfsfilms, audiobooks of radio-en televisiereclames. Zij hebben ook hun stem gebruikt voor audiogidsen in musea, internetreclames, berichten voor telefonische antwoordapparaten, online leersessies en trailers voor Hollywoodfilms. Onze Amerikaanse voice-overs hebben gewerkt voor de grootste handelsmerken zoals Ford, McDonald’s, American Airlines, Pepsi en Disney. Het zijn dus professionals met jaren ervaring die een echte meerwaarde kunnen betekenen voor uw projecten!

AMERIKAANSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Voix off americaine” in het Frans of “amerikanische Sprecher” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op  Buitenlandse Voice Over.be de beste Amerikaans-Engelse voice-over acteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !