Belgisch Franse voice over

In 2017 telde België ongeveer 11 miljoen inwoners, waarvan 50% de moedertaal spreekt. Bewust van de subtiliteiten en accenten die bestaan in het land van Kuifje en Hercule Poirot, heeft Buitenlandse Voice Over.be twaalf professionele Belgische voice-overs uitgekozen voor u, zowel voor mannen als vrouwen. Of u nu op zoek bent naar een Belgisch-Frans accent of een authentiek Frans accent, maak gerust uw keuze, wij doen de rest! Levering binnen 24 tot 48 uur.

meer weten +

Onze selectie mannelijke en vrouwelijke Belgisch Frans-stemmen wordt binnenkort voorgesteld.

Onze casting van de voice over voor deze taal is klaar, maar de bestanden zijn nog niet beschikbaar op de website

Contacteer ons en we sturen u zo spoedig mogelijk de MP3 van uw casting

Contacteer ons

Klantengetuigenis

Uit ervaring heb ik geleerd dat het altijd belangrijk is om je voice-over te kiezen in functie van het land waar mijn producties worden uitgezonden. Als het gaat om Franstalig België, roep ik altijd een lokale voice-over op en de klanten waarderen dat altijd. Buitenlandse Voice Over.be stelt me in staat om de stemmen die ik wil meteen te vinden!
Nadine

HEBT U EEN FRANSTALIGE BELGISCHE VOICE-OVER NODIG?

Heeft u een Franstalige Belgische voice-over nodig voor uw volgende reclamecampagne ter bestemming het “platte land”? Of misschien hebt u deze nodig voor uw volgende videoclip of documentaire? Zoek niet verder! Buitenlandse Voice Over.be heeft na een selectieve casting de beste mannelijke en vrouwelijke Franstalige Belgische voice-overs gekozen die meerwaarde en authenticiteit aan uw project kunnen brengen. Kies nu en breng uw tekst tot leven.

Buitenlandse Voice Over.be heeft een ongenaakbare ervaring in het vinden van de beste mannelijke en vrouwelijke Franstalige Belgische voice-overs. Dankzij ons netwerk van Belgische professionals (meer bepaald in de regio van Wallonië), kan onze website stemmen van topkwaliteit aanbieden!

EEN UNIEKE FILOSOFIE VOOR VOICE-OVER WEBSITES

Laten we eerlijk zijn: de overgrote meerderheid van onze concurrenten bieden tientallen of zelfs honderden stemmen aan voor één en dezelfde taal. Maar wist u ook dat er geen kwaliteitscontrole werd uitgevoerd om te achterhalen of dit wel echte professionals zijn? Buitenlandse Voice Over.be heeft een heel andere keuze gemaakt: Wij bieden u enkel de 6 beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs voor elke taal aan.

Op onze website vindt u alleen ervaren professionals die gewend zijn om te werken in opnamestudio’s. De tijd die u bespaart door geen tijd te verliezen aan een lange zoektocht doorheen een warboel van amateur-acteurs, zal meer tijd vrijmaken voor uw project. Onze visie op casting is om prioriteit te geven aan kwaliteit in de plaats van kwantiteit, en u ben diegene die daar als eerste de vruchten van plukt!

ONZE MANIER VAN WERKEN VOOR FRANS-BELGISCHE VOICE-OVERS

Heb je een bepaalde taal nodig? Selecteer deze simpelweg uit het menu bovenaan de pagina. U komt zo bij de speciale pagina waar u de 6 mannelijke en 6 vrouwelijke voice-overs voor deze taal vindt. Dankzij het eenvoudige en gebruiksvriendelijk ontwerp van onze website hoeft u enkel nog maar de muiscursor over de verschillende portretten van de acteurs te slepen om hun profielgegevens te ontdekken: leeftijd, stemtoon en twee kwaliteiten die hun stemstijl kenmerkt.

We hebben ook een zoekmachine ontwikkeld waarmee u de stem die u nodig hebt in slechts paar kliks kan vinden. Maakt u een documentaire over de stad Brussel? De kans is groot dat u op zoek bent naar een stem dat voor een volwassen publiek geschikt is. Maakt u een tutorial voor een schoonheidsproduct dat gericht is op vrouwen? Onze praktische tool helpt u de stem te vinden die het beste bij uw doelgroep past.

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen, als u ondanks uw zoektocht de perfecte stem voor uw project nog steeds niet gevonden hebt. We hebben nog een hele hoop getalenteerde voice-overs, waarvan sommige zeker aan uw eisen zullen voldoen.

HET FRANS UIT BELGIË

Het Belgisch-Frans is een regionale variante van het Frans. Het is anders dan het Waals, dat een langue d’oïl is, net zoals het Picardisch, het Champenois of Lorreins (die in België gesproken worden). Het Belgisch Frans verschilt weinig van het Frans dat in Frankrijk en Zwitserland gesproken wordt.

Deze taal wordt gekenmerkt door termen die in Frankrijk als archaïsch worden beschouwd, door lokale vernieuwingen, door ontleningen aan de Romaanse talen van Wallonië (voornamelijk het Waals en het Picardisch), en van de aangrenzende Germaanse talen (voornamelijk van het Nederlands, de Vlaamse en Brabantse dialecten en het Duits).

Het Frans is een van de drie officiële talen van België (samen met het Duits en het Nederlands) en zou de omgangstaal zijn van ongeveer 40% van de bevolking, voornamelijk in het Waalse en het Brusselse gewest. Volgens het “Observatoire démographique et statistique de l’espace francophone” spreekt meer dan 71% van de Belgische bevolking Frans.

FRANSTALIGE BELGISCHE VOICE-OVERS IN DE VERSCHILLENDE TALEN

“Belgian French voice over” in het Engels of “belgisch-französische spreker” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be de beste mannelijke en vrouwelijke Franstalige Belgische voice-overacteurs zal vinden!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !