Griekse voice over

Heb je dringend een Griekse stem nodig? Vrouwelijk of mannelijk? Met een bepaalde tone of voice dat perfect bij je project past? U bent op de juiste plaats! Buitenlandse Voice Over.be heeft voor jou de beste Griekse voice-overs uit het vak geselecteerd. Luister, kies en geef een echte autheniciteit aan uw project. Levering binnen 24 tot 48 uur.

meer weten +
Eliou A. stemacteur Grieks - Griekenland
Eliou A.

« Frisse en behaaglijke stem »

Mannelijke Griekse Voice over Stemtimbre Medium-deep 30-40 jaar
Leandros A. stemacteur Grieks - Griekenland
Leandros A.

« Warme en overtuigende stem »

Mannelijke Griekse Voice over Stemtimbre Medium-deep 25-35 jaar
Azarias P. stemacteur Grieks - Griekenland
Azarias P.

« Charmismatische stem »

Mannelijke Griekse Voice over Stemtimbre Deep 40-50 jaar
Nikos T. stemacteur Grieks - Griekenland
Nikos T.

« Heldere en natuurlijke stem »

Mannelijke Griekse Voice over Stemtimbre Deep 40-50 jaar
Loukas C. stemacteur Grieks - Griekenland
Loukas C.

« Rijke en elegante stem »

Mannelijke Griekse Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Ionas A. stemacteur Grieks - Griekenland
Ionas A.

« Boeiende stem »

Mannelijke Griekse Voice over Stemtimbre Medium-deep 30-40 jaar
Talen :
Man
Eliou A. stemacteur Grieks - Griekenland
 • Eliou A.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 30-40 jaar

« Frisse en behaaglijke stem »

mobile-medley-2108
Save 2 Share Voorbeelden van: Eliou A. Offerte
Leandros A. stemacteur Grieks - Griekenland
 • Leandros A.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 25-35 jaar

« Warme en overtuigende stem »

mobile-medley-2103
Save 2 Share Voorbeelden van: Leandros A. Offerte
Azarias P. stemacteur Grieks - Griekenland
 • Azarias P.
 • Stemtimbre Deep
 • 40-50 jaar

« Charmismatische stem »

mobile-medley-2104
Save 2 Share Voorbeelden van: Azarias P. Offerte
Nikos T. stemacteur Grieks - Griekenland
 • Nikos T.
 • Stemtimbre Deep
 • 40-50 jaar

« Heldere en natuurlijke stem »

mobile-medley-2105
Save 2 Share Voorbeelden van: Nikos T. Offerte
Loukas C. stemacteur Grieks - Griekenland
 • Loukas C.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Rijke en elegante stem »

mobile-medley-2106
Save 2 Share Voorbeelden van: Loukas C. Offerte
Ionas A. stemacteur Grieks - Griekenland
 • Ionas A.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 30-40 jaar

« Boeiende stem »

mobile-medley-2107
Save 2 Share Voorbeelden van: Ionas A. Offerte
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Ik was op zoek naar een mannelijke Griekse voice-over voor de presentatie van een product op de Griekse markt. Met een paar klikken vond ik de stem die ik zocht op Buitenlandse Voice Over.be. Ik heb de site meteen in mijn favorieten geplaatst omdat ik van plan ben om ze zeker nog te bezoeken!
Iannis

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Grieks

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GRIEKSE VOICE-OVER VOOR UW PROJECT?

Hebt u onmiddellijk een Griekse voice-over nodig? Buitenlandse Voice Over.be heeft voor u de beste Griekse voice-overs geselecteerd! Op onze website kunnen wij u helpen om voice-overs te vinden en te boeken. Als u geen tijd hebt om zelf te zoeken, kunnen wij de casting voor u regelen. Onze specialisten kunnen ook de postproductie voor hun rekening nemen zodat u zoveel mogelijk tijd bespaart.

En als u even de tijd zou nemen om te luisteren naar ons breed aanbod aan Griekse voice-overs? Op onze website kunt u hun video’s bekijken of luisteren naar geluidsfragmenten die u een duidelijker beeld geven van de gewenste stem. Onze efficiënte en unieke aanpak stelt u in staat om de beste keuze te maken voor uw project.

U vindt bij ons de beste voice-overs uit de hele wereld: Franse voice-overs, Engelse, Spaanse, Russische en Italiaanse voice-overs. Wij kunnen u stap voor stap helpen in de taal die u nodig hebt voor uw project. Voor elke taal hebben we al een groot deel van de beste stemmen geselecteerd. Maar u kan de zeldzame parel ook vinden door gebruik te maken van onze eigen zoekmachine.

EEN UNIEKE AANPAK IN DE WERELD VAN VOICE-OVERCASTING!

Wat ons uniek maakt? Onze ongenaakbare benadering van de wereld van de voice-overcasting. In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van onze concurrenten, vragen wij geen voorschotbetaling. U betaalt pas wanneer het audiobestand afgeleverd is en wanneer u volledig tevreden bent. U kan uiteraard ook een stemtest aanvragen om een nauwkeuriger beeld te krijgen van het eindresultaat voordat u van start gaat met de opnamesessie.

Aarzel niet om contact met ons te nemen als u de perfecte stem niet kan vinden of als u nog vragen hebt. Ons team is zeer reactief en vindt graag antwoorden op uw vragen. Buitenlandse Voice Over.be zal altijd zijn uiterste best doen om zijn klanten tevreden te stellen. Elke dag ontvangen we voice-over verzoeken voor talen uit de hele wereld en we maken er onze missie van om elk verzoek zorgvuldig te behandelen.

DE BESTE GRIEKSE VOICE-OVERS VOOR U

Of het nu in Athene is of in andere Griekse steden: onze teams zoeken voor u de zowel de beste mannelijke als vrouwelijke Griekse voice-overs. Ze hebben gewerkt voor de meest bekende merken: NISSAN, COCA-COLA, MICROSOFT en vele anderen. De beste voice-overs uit Griekenland aanbieden, dit is de uitdaging die Buitenlandse Voice Over.be aanging!

Onze Griekse voice-overs zijn te horen in vele soorten producties, waaronder filmtrailers, bedrijfsfilms, online leersessies, tv-reclames, radioreclames en spraakberichten. U kan ze eveneens horen in animatiefilms en audiobooks.

OVER DE GRIEKSE TAAL

Modern Grieks wordt sinds 1801 aan het Inalco onderwezen. Buiten het Griekse grondgebied wordt de taal gesproken in Cyprus ( als officiële taal) en in verschillende mate door Grieken van de diaspora. Sinds 1981 is het modern Grieks een van de officiële talen van de Europese Unie.

Grieks is een van de talen met de rijkste geschiedenis. De kenmerken van het moderne idioom waren al in het begin van de christelijke jaartelling aanwezig. Aangezien taal constant evolueert, vinden veel van de fenomenen die het moderne Grieks kenmerken vinden hun oorsprong doorheen de volledige Middeleeuwse periode.

Vandaag de dag telt het Grieks 15 tot 22 miljoen sprekers, voornamelijk in Griekenland en Cyprus, maar ook in diasporagemeenschappen of minderheidsgroepen in andere landen (zoals in Turkije, Italië, Bulgarije, Oekraïne, Noord-Macedonië, Hongarije, Roemenië, Moldavië en Georgië).

Het moderne Grieks is afgeleid van de koinè, dat op haar beurt direct afstamde van het Oudgrieks. Alexandrijnse koinè was de communicatietaal die door Alexander de Grote ingevoerd werd.

GRIEKSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Greek voice over” in het Engels of “griechische stimme” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be de beste mannelijke en vrouwelijke Griekse voice-overacteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !