Japanse voice over

Als de op twee na grootste economie ter wereld, is Japan een erg belangrijk land op het gebied van handel en cultuur. Bij Buitenlandse Voice Over.be kozen we, na tientallen stemacteurs gescreend te hebben, de beste Japanse mannelijke en vrouwelijke stemmen. In slechts een paar minuten kunt u kiezen uit onze selectie van voiceovers. Wacht niet en luister! Levering binnen 24 tot 48 uur!

meer weten +

Gaku Y.

« Elegante en beklijvende stem »

Mannelijke Japanse Voice over Stemtimbre Medium-deep 25-35 jaar

Takuya K.

« Zachte en ervaren stem »

Mannelijke Japanse Voice over Stemtimbre Medium 45-55 jaar

Toshi K.

« Vertrouwde en positieve stem »

Mannelijke Japanse Voice over Stemtimbre Medium 35-45 jaar

Ayato K.

« Vriendelijke en vrolijke stem »

Mannelijke Japanse Voice over Stemtimbre Medium-deep 35-45 jaar

Daigo T.

« Frisse en energieke stem »

Mannelijke Japanse Voice over Stemtimbre Medium 20-30 jaar

Sasuke H.

« Betrouwbare en precieze stem »

Mannelijke Japanse Voice over Stemtimbre Medium 35-45 jaar

 • Gaku Y.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 25-35 jaar

« Elegante en beklijvende stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Gaku Y. Offerte
 • Takuya K.
 • Stemtimbre Medium
 • 45-55 jaar

« Zachte en ervaren stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Takuya K. Offerte
 • Toshi K.
 • Stemtimbre Medium
 • 35-45 jaar

« Vertrouwde en positieve stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Toshi K. Offerte
 • Ayato K.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 35-45 jaar

« Vriendelijke en vrolijke stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Ayato K. Offerte
 • Daigo T.
 • Stemtimbre Medium
 • 20-30 jaar

« Frisse en energieke stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Daigo T. Offerte
 • Sasuke H.
 • Stemtimbre Medium
 • 35-45 jaar

« Betrouwbare en precieze stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Sasuke H. Offerte
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Ik was op zoek naar een Japanse voice-over en ik vond niet wat ik zocht op andere casting sites. Ik ontdekte Buitenlandse Voice Over.be en dankzij hen vond ik precies de stem die ik voor mijn video wilde hebben. Ze hebben steed veel respect voor tijd en kwaliteit. Wat kun je nog meer vragen!
Ryota

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Japans

HEBT U EEN JAPANSE VOICE-OVER NODIG VOOR UW PROJECT?

Bent u op zoek naar een Japanse voice-over? Buitenlandse Voice Over.be heeft de perfecte oplossing voor elke toekomstige casting waar u een voice-over nodig hebt uit het land van de rijzende zon. Op onze website kunnen wij u helpen met het vinden en reserveren van voice-overs. Als u geen tijd hebt om zelf te zoeken, kunnen wij de stemcasting zelf doen. Onze specialisten kunnen zich ook bezighouden met de postproductie zodat u zoveel mogelijk tijd wint.

Ontdek vanaf nu ons breed aanbod aan Japanse voice-overs. Op onze website is het mogelijk om te kijken naar hun video’s, of te luisteren naar geluidsopnames om zo een beter beeld te krijgen van de gewenste stem. Onze unieke en efficiënte aanpak helpt u bij het maken van de beste keuze. Bij ons vindt u de beste voice-overs uit de hele wereld: Franse, Engelse, Spaanse, Russische of Italiaanse stemmen. Wij kunnen u dus stap per stap helpen in de taal van uw project. Voor elke taal, hebben wij al een brede selectie met de beste stemmen gemaakt. U kan echter ook de perfecte stem vinden door gebruik te maken van onze zelfgemaakte zoekmachine.

HET JAPANS DOORHEEN DE GESCHIEDENIS

Het Japans maakt deel uit van een geïsoleerde groep talen. Haar woordenschat heeft zich doorheen de geschiedenis kunnen verrijken dankzij een aantal ontleningen: de meest indrukwekkende is het groot aantal woorden dat afkomstig zijn, of afgeleid uit de Chinese taal. Dit verklaart waarom het Japans nog steeds een “sinoxenische taak” genoemd wordt. Het hedendaags Japans leent ook veel Europese woorden uit, voornamelijk uit de Engelse taal.

Het Japans wordt door 128 miljoen mensen gesproken in Japan. De taal wordt ook gesproken in een aantal landen die tot aan het einde van Wereldoorlog II gekoloniseerd werden door Japan. In Brazilië wordt de taal gesproken door een aantal ouderen die ooit geïmmigreerd zijn (Nikkei Burajiru-jin), maar de onderlinge overdracht tussen generaties lijkt wel stilgevallen.

JAPANSE VOICE-OVER IN ANDERE TALEN

“Japanese voice-over” in het Engels of “japanische sprecher” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be de beste Japanse voice-over acteurs kan vinden.

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !