Nederlandse voice over

Nood aan een Nederlandse voice-over? Snelheid hoeft niet per se te rijmen met kwaliteit, maar op Buitenlandse Voice Over.be is dat wel zo! We hebben een sublieme selectie van Nederlandstalige stemacteurs en actrices, met als doel om u enkel de beste aan te bieden! Onze casting van mannelijke en vrouwelijke Nederlandse voice-overs voltooit uw project binnen 24 tot 48 uur.

meer weten +
Scroll down
Pim J. stemacteur Nederlands - Holland
Pim J.

« Overtuigende en zelfzekere stem »

Mannelijke Nederlandse Voice over Stemtimbre Deep 30-40 jaar
Daan B. stemacteur Nederlands - Holland
Daan B.

« Zachte en levendige stem »

Mannelijke Nederlandse Voice over Stemtimbre Polyvalent 40-50 jaar
Mathys J. stemacteur Nederlands - Holland
Mathys J.

« Nauwkeurige en rijke stem »

Mannelijke Nederlandse Voice over Stemtimbre Polyvalent 40-50 jaar
Dries M. stemacteur Nederlands - Holland
Dries M.

« Heldere en krachtige stem »

Mannelijke Nederlandse Voice over Stemtimbre Deep 35-45 jaar
Godfried R. stemacteur Nederlands - Holland
Godfried R.

« Beklijvende en precieze stem »

Mannelijke Nederlandse Voice over Stemtimbre Polyvalent 45-55 jaar
Boudewijn S. stemacteur Nederlands - Holland
Boudewijn S.

« Frisse en dynamische stem »

Mannelijke Nederlandse Voice over Stemtimbre High 20-30 jaar
Jeff J. stemacteur Nederlands - Holland
Jeff J.

« Vriendelijke, positieve voice-over »

Mannelijke Nederlandse Voice over Stemtimbre Medium 35-45 jaar
Pim J. stemacteur Nederlands - Holland
 • Pim J.
 • Stemtimbre Deep
 • 30-40 jaar

« Overtuigende en zelfzekere stem »

mobile-medley-261
Save 2 Share Voorbeelden van: Pim J. Offerte
Daan B. stemacteur Nederlands - Holland
 • Daan B.
 • Stemtimbre Polyvalent
 • 40-50 jaar

« Zachte en levendige stem »

mobile-medley-260
Save 2 Share Voorbeelden van: Daan B. Offerte
Mathys J. stemacteur Nederlands - Holland
 • Mathys J.
 • Stemtimbre Polyvalent
 • 40-50 jaar

« Nauwkeurige en rijke stem »

mobile-medley-262
Save 2 Share Voorbeelden van: Mathys J. Offerte
Dries M. stemacteur Nederlands - Holland
 • Dries M.
 • Stemtimbre Deep
 • 35-45 jaar

« Heldere en krachtige stem »

mobile-medley-263
Save 2 Share Voorbeelden van: Dries M. Offerte
Godfried R. stemacteur Nederlands - Holland
 • Godfried R.
 • Stemtimbre Polyvalent
 • 45-55 jaar

« Beklijvende en precieze stem »

mobile-medley-264
Save 2 Share Voorbeelden van: Godfried R. Offerte
Boudewijn S. stemacteur Nederlands - Holland
 • Boudewijn S.
 • Stemtimbre High
 • 20-30 jaar

« Frisse en dynamische stem »

mobile-medley-265
Save 2 Share Voorbeelden van: Boudewijn S. Offerte
Jeff J. stemacteur Nederlands - Holland
 • Jeff J.
 • Stemtimbre Medium
 • 35-45 jaar

« Vriendelijke, positieve voice-over »

mobile-medley-11754
Save 2 Share Voorbeelden van: Jeff J. Offerte
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Ik was het beu om steeds op een zoektocht te gaan dat resulteerde naar voice-over casting sites waar amateurs worden afgewisseld met de pro's, en waar je met tientallen zoekfilters moet gebruiken waar je niets van begrijpt. Dankzij Buitenlandse Voice Over.be vond ik in een oogwenk de Nederlandse voice-over die ik nodig had! Bedankt!
Kees

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Nederlands

ZOEKT U EEN NEDERLANDSE VOICE-OVER?

Om een meerwaarde te betekenen voor uw volgende projecten, stelt Buitenlandse Voice Over.be de beste voice-overs uit Nederland ter uwer beschikking. Wij beschikken ook over breed aanbod aan unieke en authentieke stemmen die uit alle landen ter wereld afkomstig zijn. Wij zijn er zeker van dat wij de stem hebben waar u naar op zoek bent! Luister, en bekijk nu de verschillende video’s en geluidsfragmenten van onze Nederlandse voice-overs!

Onze ploeg is erin geslaagd om een netwerk van ervaren professionals te creëren. Onze website is dus in staat om stemmen van uitmuntende kwaliteit aan te bieden. Buitenlandse Voice Over.be beschikt over een ongenaakbare ervaring  bij het aanbieden van de beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs. Stap per stap begeleidt onze website u bij de keuze van uw volgende voice-over.

Bij Buitenlandse Voice Over.be  kan u meer dan enkel Nederlandse voice-overs vinden. Onze ploeg heeft honderden voice-over acteurs gecast in verschillende talen zodat uiteindelijk enkel de besten aangeboden worden. Enkel professionals werden zorgvuldig geselecteerd en onthouden. Bij ons vindt u Chinese voice-overs, Italiaans voice-overs, Bulgaarse voice-overs, Duitse voice-overs, Franse voice-overs, Russische voice-overs, Japanse voice-overs, Afrikaanse voice-overs, Finse voice-overs en ook Indische voice-overs. Zoekt u een stem uit een andere taal? Deze kan u vinden in het menu dat zich bovenaan de startpagina bevindt.

U mag er zeker van zijn dat alle mannelijke en vrouwelijke voice-overs die aanwezig zijn op onze website, hun stem hebben opgenomen in hun moedertaal, waardoor u geen risico hebt op het gebruik van een verkeerd accent voor uw projecten ter bestemming van Rotterdam of Amsterdam.

EEN HELDERE EN EENVOUDIGE WERKING

U kan een Nederlandse voice-over in amper een paar minuten reserveren. Hiervoor volstaat het om de stem die het beste bij uw project past te selecteren in het taalmenu. U wordt dan doorverwezen naar een webpagina met een keuze uit 6 mannelijke en vrouwelijke voice-overs. Door de muiscursor bovenop de verschillende portretten te slepen, verkrijgt u meer informatie over de leeftijd of het stemregister van de acteur. Als u meer wenst te leren over een bepaalde stem, dan bezoekt u gewoon even het profiel. Daar vindt u een professioneel overzicht terug, maar ook de verschillende handelsmerken waar deze acteurs voor gewerkt hebben in het verleden. Hebt u een keuze gemaakt? Klik dan op de knop “prijsofferte” om contact te nemen met ons en meer te leren over de tarieven die wij voorstellen.

Om u het leven gemakkelijk te maken hebben wij ook een zoekmachine ontwikkeld die u in staat stelt om in een paar kliks de stem waar u naar zoekt te vinden. Bent u van plan om een Spaanse instructievideo te ontwikkelen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een ervaren Spaanstalige voice-over. Of maakt u een radiospot over make-up voor vrouwen? Ons gebruiksvriendelijke zoekmachine helpt u om de meest geschikte stem voor uw doelpubliek te vinden.

Aarzel niet om direct contact op te nemen met ons via mail of telefoon, indien u niet meteen de perfect stem voor uw project kan vinden. Wij kunnen u nog veel meer stemmen aanbieden. Sommigen zullen zonder twijfel aan uw eisen voldoen.

Zoekt u een Nederlandse voice-over voor een documentaire? Een reclame? Een online leersessie of een filmtrailer? Onze speciaal geselecteerde voice-overs kunnen alles! Wij werken met redelijke prijzen en wij zorgen ervoor dat u steeds de allerhoogste opnamekwaliteit krijgt.

EEN UNIEKE VISIE VOOR DE CASTING VAN VOICE-OVERS

Buitenlandse Voice Over.be heeft de keuze gemaakt om u de beste 6 mannelijke en vrouwelijke voice-overs aan te bieden. Op onze website vindt u enkel ervaren professionals die het gewoon zijn om te werken in een opnamestudio. De tijd die u wint door een lange zoektocht doorheen een zee van amateurstemmen te vermijden, kan u aan uw project toewijden. Wij geven de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit, en dit is wat onze castingsvisie definieert. Tenslotte bent u diegene die hier de vruchten van plukt!

Sinds het prille begin, hebben wij eenvoud en gebruiksvriendelijkheid met elkaar willen mengen. Wist u dat de meeste castingswebsites een tiental of zelfs honderdtallen ongekende stemmen zonder enige ervaring aanbieden? Bij ons is het anders, want de stemmen die wij ter beschikking stellen hebben een rigoureuze casting moeten doorstaan, waardoor enkel ware professionals aangenomen worden.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons, zeker in het geval dat u nog vragen zou hebben. Onze ploeg zal zo snel mogelijk antwoorden en zal u met veel plezier begeleiden. Uw tevredenheid is onze prioriteit en al onze klanten kunnen hiervan getuigen.

HOLLAND OF NEDERLAND?

Wist u dat Nederland uit 12 provincies bestaat? Nochtans gebruiken veel mensen de benaming “Holland” wanneer ze over Nederland spreken. De officiële benaming van het land is “Koninkrijk der Nederlanden” en Willem-Alexander is er sinds 2011 koning. De benaming “Holland” komt overeen met twee provincies: Noord-Holland en Zuid-Holland. In Frankrijk wordt Nederland, omwille van historische redenen, vaak “Holland” genoemd.

Het Nederlands is een West-Germaanse taal, dat op zijn beurt deel uitmaakt van de Indo-Europese talen. De taal wordt als een overgang beschouwd tussen het Engels en het Duits. De Nederlandse taal (Het Nederlands) is de moedertaal van ongeveer 25 miljoen sprekers in Nederland en in de rest van de wereld. De taal wordt ook gesproken in Suriname, Aruba, de Nederlandse Antileen, Namibië en Indonesië. Sommige bevolkingsgroepen spreken ook het Nederlands in landen zoals de Verenigde Staten van Amerika, Zuid-Afrika, Duitsland en in het Noordoosten van Frankrijk.

Bij Buitenlandse Voice Over.be  hebben onze Nederlandse voice-overs gewerkt voor de grootste handelsmerken, zoals KLM, Sony, Coca-Cola, Nintendo, Heineken, of de luchthaven van Schiphol Amsterdam. Wij werken enkel met de besten, ongeacht het feit of u werkt aan een radio-of televisiereclame, een filmtrailer, een bedrijfsfilm, een animatiefilm, een podcast of een audiobook. Wij vinden het geweldig om u te helpen bij het vinden van de beste professionele en ervaren voice-overs!

Net zoals Frankrijk de “Organisation Internationale de la Francophonie” heeft opgezet, heeft Nederland ook de Nederlandse Taalunie gecreëerd, die als doel heeft om de spelling, de grammatica en de woordenschat van de taal te bespreken, maar ook om de taal wereldwijd te promoten.

NEDERLANDSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE STEMMEN

“Dutch voice over” in het Engels of “niederländische Sprecher” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be de beste Nederlands voice-over acteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !