Poolse voice over

De op één na meest gesproken Slavische taal na Russisch is het Pools. Deze taal wordt gesproken door bijna zestig miljoen mensen wereldwijd. Buitenlandse Voice Over.be heeft voor jou, na een zeer strikte casting, de beste mannelijke en vrouwelijke Poolse voice-overs geselecteerd. Wacht niet langer en kies de beste stem uit onze selectie van professionals, en maak van uw project een succes! Levering binnen 24 tot 48 uur.

meer weten +
Jacek W. stemacteur Pools - Polen
Jacek W.

« Nauwkeurige en duidelijke stem »

Mannelijke Poolse Voice over Stemtimbre Deep 40-50 jaar
Florian J. stemacteur Pools - Polen
Florian J.

« Heldere en gulle stem »

Mannelijke Poolse Voice over Stemtimbre Medium-deep 35-45 jaar
Igor M. stemacteur Pools - Polen
Igor M.

« Vriendelijke en vrolijke stem »

Mannelijke Poolse Voice over Stemtimbre Deep 25-35 jaar
Adam B. stemacteur Pools - Polen
Adam B.

« Dynamische en positieve stem »

Mannelijke Poolse Voice over Stemtimbre Polyvalent 20-30 jaar
Dawid M. stemacteur Pools - Polen
Dawid M.

« Frisse en levendige stem »

Mannelijke Poolse Voice over Stemtimbre Medium-deep 30-40 jaar
Leon M. stemacteur Pools - Polen
Leon M.

« Overtuigende en oprechte stem »

Mannelijke Poolse Voice over Stemtimbre Medium-High 20-30 jaar
Talen :
Man
Jacek W. stemacteur Pools - Polen
 • Jacek W.
 • Stemtimbre Deep
 • 40-50 jaar

« Nauwkeurige en duidelijke stem »

mobile-medley-2969
Save 2 Share Voorbeelden van: Jacek W. Offerte
Florian J. stemacteur Pools - Polen
 • Florian J.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 35-45 jaar

« Heldere en gulle stem »

mobile-medley-2967
Save 2 Share Voorbeelden van: Florian J. Offerte
Igor M. stemacteur Pools - Polen
 • Igor M.
 • Stemtimbre Deep
 • 25-35 jaar

« Vriendelijke en vrolijke stem »

mobile-medley-2968
Save 2 Share Voorbeelden van: Igor M. Offerte
Adam B. stemacteur Pools - Polen
 • Adam B.
 • Stemtimbre Polyvalent
 • 20-30 jaar

« Dynamische en positieve stem »

mobile-medley-2966
Save 2 Share Voorbeelden van: Adam B. Offerte
Dawid M. stemacteur Pools - Polen
 • Dawid M.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 30-40 jaar

« Frisse en levendige stem »

mobile-medley-2970
Save 2 Share Voorbeelden van: Dawid M. Offerte
Leon M. stemacteur Pools - Polen
 • Leon M.
 • Stemtimbre Medium-High
 • 20-30 jaar

« Overtuigende en oprechte stem »

mobile-medley-2971
Save 2 Share Voorbeelden van: Leon M. Offerte
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Het was de allereerste keer dat ik moest zoeken naar een Poolse voice-over voor een smartphone-app. Ik was een beetje bang om mezelf te verliezen in de "jungle" van casting sites, maar ik had het geluk om Buitenlandse Voice Over.be tegen te komen wat mijn leven echt gemakkelijker maakte en vooral tijdwinst opleverde.
Mariusz

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Pools

ZOEKT U EEN POOLSE VOICE-OVER?

Bent u op zoek naar een nieuwe Poolse voice-over voor uw volgende reclamecampagne in Polen? Of zoekt u misschien een voice-over voor uw volgende videoclip of documentaire? Dan bent u hier op het juiste adres! Buitenlandse Voice Over.be heeft na een zorgvuldige casting de beste vrouwelijke en mannelijke Poolse voice-overs geselecteerd, die kwaliteit en authenticiteit aan uw project kunnen brengen. Kies nu en breng zo uw tekst tot leven.

Buitenlandse Voice Over.be beschikt over een ongenaakbare ervaring als het gaat om het vinden van de beste mannelijke en vrouwelijke Poolse voice-overs. Dankzij ons netwerk van professionals in Polen, is onze website in staat om stemmen van een onovertreffelijke kwaliteit tot u te brengen!

EEN UNIEKE VISIE IN DE WERELD VAN DE VOICE-OVER CASTINGWEBSITES

Laten we eerlijk zijn, de meeste van onze concurrenten bieden tientallen, zelfs honderden verschillende stemmen voor eenzelfde taal aan. Maar wist u dat er in dat geval zelden wordt nagegaan of men hier met echte professionals te maken heeft? Buitenlandse Voice Over.be heeft een heel ander keuze gemaakt: wij bieden voor elke taal een beperkte selectie van 6 mannelijke en vrouwelijke voice-overs aan.

Op onze website vindt u enkel ervaren professionals die het gewoon zijn om te werken in opnamestudio’s. De tijd die u wint door een lange zoektocht doorheen een zwerm amateuracteurs te vermijden, is tijd die u kan investeren in uw volgend project. Kwaliteit boven kwantiteit plaatsen is de visie die onze castingsfilosofie definieert, en u bent diegene die daar als eerste de vruchten van plukt.

ONZE WERKING VOOR DE POOLSE VOICE-OVER

Hebt u een specifieke stem nodig? Dan volstaat het om deze bovenaan in het menu te selecteren. U komt dan op een pagina terecht met 6 mannelijke en vrouwelijke voice-overs in de geselecteerde taal. Dankzij het eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp van onze website, hoeft u enkel nog de muiscursor over de verschillende acteurportretten te slepen om de hun meest essentiële gegevens te ontdekken: hun leeftijd, stemregister en twee eigenschappen die hun stem kenmerken.

Wij hebben ook een zoekmachine ontwikkeld dat u in staat stelt om in amper een paar kliks de stem te vinden die u nodig hebt. Maakt u bijvoorbeeld een documentaire over Warschau? Dan zoekt u waarschijnlijk een stem die in staat is om tegen een volwassen publiek te spreken. Maakt u echter een instructievideo voor een schoonheidsproduct voor vrouwen? Onze praktische tool zorgt ervoor dat u de meeste geschikte stem voor uw doelpubliek kan vinden.

Aarzel niet om contact te nemen met ons als u ondanks uw zoektocht nog steeds niet de perfecte stem voor uw project gevonden hebt.

DE POOLSE TAAL

Pools is een Indo-Europese taal, die tot de groep der Slavische talen behoort. Deze taal onderscheidt zich echter van andere Slavische taal omdat het veel gebruik maakt van fluit-en sisklanken die zachter worden bij de uitspraak. De taal lijkt hard op het Slowaaks, dat minder samengestelde klinkers heeft, meer heeft zich op een aparte wijze ontwikkeld.

Het Pools is de officiële landstaal van Polen, waar ze door meer dan veertig miljoen sprekers gesproken wordt. Het Pools wordt ook door Poolse minderheden in buurlanden gesproken. Bovendien zijn er op praktisch elk continent Poolse emigranten die ook de taal spreken. Het Pools wordt geschreven in het Latijns alfabet, alhoewel een aantal letters diakritische tekens gebruiken.

Men vindt in de Poolse taal veel Latijnse leenwoorden, die vaak via het Duits of het Tsjechisch werden geïntroduceerd. Het Frans, dat vaak door de elites van de 18de eeuw gesproken werd, heeft ook een paar woorden uitgeleend aan het Pools. Onder het Communistisch bewind heeft het Pools ook een Russische invloed gekend. Sinds het jaar 1960, bevat het Pools steeds meer anglicismen.

Onze Poolse voice-overs kunnen in een groot aantal producties gehoord worden, waaronder: filmtrailers, internetvideo’s, bedrijfsfilms, online leersessies, televisie-en reclamespots en automatische antwoordapparaten.

POOLSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Polish voice” in het Engels of “polnische sprecher” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be de beste Poolse voice-over acteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !