Russische voice over

Met 280 miljoen sprekers wereldwijd is Russisch één van de meest gebruikte talen op aarde. Bij Buitenlandse Voice Over.be hebben we speciaal voor jou de beste mannelijke en vrouwelijke Russische voice-overs voorgeselecteerd. U bent dus verzekerd van echte professionals ten dienste van uw project. Maak uw keuze uit ons panel van stemmen! Levering binnen 24 tot 48 uur.

meer weten +
Scroll down
Radimir A. stemacteur Russisch - Rusland
Radimir A.

« Krachtige en zekere stem »

Mannelijke Russische Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Anton D. stemacteur Russisch - Rusland
Anton D.

« Zekere en energieke stem »

Mannelijke Russische Voice over Stemtimbre Deep 30-40 jaar
Feliks A. stemacteur Russisch - Rusland
Feliks A.

« Melodieuze en levendige stem »

Mannelijke Russische Voice over Stemtimbre Medium 35-45 jaar
Miloslav A. stemacteur Russisch - Rusland
Miloslav A.

« Rijke en overtuigende stem »

Mannelijke Russische Voice over Stemtimbre Deep 35-45 jaar
Alexei I. stemacteur Russisch - Rusland
Alexei I.

« Heldere en overtuigende stem »

Mannelijke Russische Voice over Stemtimbre Medium 20-30 jaar
Sergei A. stemacteur Russisch - Rusland
Sergei A.

« Dynamische en verleidende stem »

Mannelijke Russische Voice over Stemtimbre Medium-deep 25-35 jaar
Yégor A. stemacteur Russisch - Rusland
Yégor A.

« Een krachtige en warme voice-over »

Mannelijke Russische Voice over Stemtimbre Deep 35-45 jaar
Pavel K. stemacteur Russisch - Rusland
Pavel K.

« Een acteur met een charismatische en krachtige stem »

Mannelijke Russische Voice over Stemtimbre Deep 30-40 jaar
Talen :
Man
Radimir A. stemacteur Russisch - Rusland
 • Radimir A.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Krachtige en zekere stem »

mobile-medley-1164
Save 2 Share Voorbeelden van: Radimir A. Kies deze stem
Anton D. stemacteur Russisch - Rusland
 • Anton D.
 • Stemtimbre Deep
 • 30-40 jaar

« Zekere en energieke stem »

mobile-medley-1161
Save 2 Share Voorbeelden van: Anton D. Kies deze stem
Feliks A. stemacteur Russisch - Rusland
 • Feliks A.
 • Stemtimbre Medium
 • 35-45 jaar

« Melodieuze en levendige stem »

mobile-medley-1162
Save 2 Share Voorbeelden van: Feliks A. Kies deze stem
Miloslav A. stemacteur Russisch - Rusland
 • Miloslav A.
 • Stemtimbre Deep
 • 35-45 jaar

« Rijke en overtuigende stem »

mobile-medley-1163
Save 2 Share Voorbeelden van: Miloslav A. Kies deze stem
Alexei I. stemacteur Russisch - Rusland
 • Alexei I.
 • Stemtimbre Medium
 • 20-30 jaar

« Heldere en overtuigende stem »

mobile-medley-1160
Save 2 Share Voorbeelden van: Alexei I. Kies deze stem
Sergei A. stemacteur Russisch - Rusland
 • Sergei A.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 25-35 jaar

« Dynamische en verleidende stem »

mobile-medley-1165
Save 2 Share Voorbeelden van: Sergei A. Kies deze stem
Yégor A. stemacteur Russisch - Rusland
 • Yégor A.
 • Stemtimbre Deep
 • 35-45 jaar

« Een krachtige en warme voice-over »

mobile-medley-10025
Save 2 Share Voorbeelden van: Yégor A. Kies deze stem
Pavel K. stemacteur Russisch - Rusland
 • Pavel K.
 • Stemtimbre Deep
 • 30-40 jaar

« Een acteur met een charismatische en krachtige stem »

mobile-medley-12533
Save 2 Share Voorbeelden van: Pavel K. Kies deze stem
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Hartelijk dank aan Buitenlandse Voice Over.be die me mijn leven heeft gered. Ik had dringend een Russische voice-over nodig voor een marketingpresentatievideo voor de Russische markt. Met een paar klikken vond ik de perfecte stem en respecteerden ze de deadline die ik had voorop gesteld. Ik zal nog steeds zonder aarzeling een beroep op hen doen!
Igor

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Russisch

ZOEKT U EEN RUSSISCHE VOICE-OVER?

Wat is de specialiteit van Buitenlandse Voice Over.be? Het aanbieden van de beste Russische voice-overs om uw projecten nog beter te maken! Daarbij bieden wij veel unieke inheemse talen uit verschillende landen aan. De kans is groot dat wij hebben waar u naar zoekt. Beluister nu meteen de geluidsopnames van onze Russische voice-overs!

Wij beschikken over een netwerk van professionals dat uniek is in de wereld van voice-over castingwebsites. Onze ploeg is in staat om de beste kwaliteitsvolle stemmen uit veel verschillende talen aan te bieden. Buitenlandse Voice Over.be beschikt namelijk over een ongenaakbare ervaring voor het aanbieden van de beste mannelijke en vrouwelijke Russische voice-overs. Stap per stap, begeleiden wij u met de keuze van uw Russische voice-over.

Op onze website zal u niet enkel Russische voice-overs vinden. Onze ploeg heeft duizenden voice-over acteurs uit verschillende landen gecast, om enkel de besten tot u te brengen. Het zijn professionals die zorgvuldig geselecteerd werden. Wij hebben Engelse voice-overs, Amerikaanse voice-overs, Australische voice-overs, Duitse voice-overs, Franse voice-overs, Russische voice-overs, Japanse voice-overs, Chinese voice-overs, Finse voice-overs en Indische voice-overs. Zoekt u een stem uit een andere taal? Alle talen die wij aanbieden kan u terugvinden in het menu aan de bovenkant van de startpagina.

Wij garanderen dat alle mannelijke en vrouwelijke voice-overs die aanwezig zijn op onze website hun opnames maken in hun moedertaal. Zo vermijdt u het risico om te eindigen met een slecht of verkeerd accent voor al uw projecten ter bestemming van Rusland.

EEN UNIEKE VISIE IN DE WERELD VAN VOICE OVER CASTINGWEBSITES

Bij Buitenlandse Voice Over.be zal u enkel zeer kwaliteitsvolle stemmen en ervaren professionals vinden. In tegenstelling tot het merendeel van onze concurrenten, waar elke amateur zich mits betaling kan inschrijven, is onze website voorbehouden aan professionele vakmensen. Het is onze ploeg die, na uren luisterwerk, eigenhandig de beste stemmen voor elke taal heeft gekozen. Zo vermijdt u het risico om te eindigen met opnames van een slechte kwaliteit of met acteurs die beweren dat zij een taal beheersen. Wij zijn een website die experts verenigd voor professionals zoals u!

Met een filosofie van eenvoud in gedachten hebben wij een zelfgemaakte zoekmachine ontwikkeld dat u in een paar kliks in staat stelt om de ideale stem voor uw project te vinden. Maakt u een instructievideo in het Spaans? Dan zoekt u waarschijnlijk een ervaren voice-over die de taal van Cervantes beheerst. of ontwikkelt u eerder een reclamespot voor een videogame dat zich naar pubers richt? Dan zoekt u een stem dat in staat is om een jong publiek te overtuigen.

Aarzel geen moment om contact op te nemen met ons via telefoon of mail, als u de ideale stem voor uw project niet kan vinden. Wij hebben nog veel talentvolle voice-overs in onze database. Wij zijn er zeker van dat wij de Russische voice-over hebben die aan uw eisen voldoet.

Al onze Russische voice-overs hebben de ervaring en de nodige vaardigheden om een opname van hoge kwaliteit af te leveren. Van Moskou en Sint-Petersburg tot in Vladivostok, hebben wij de beste Russische stemmen ter beschikking. Sommigen hebben ervaring als toneel-en filmacteurs. Ze zijn daarom perfect geschikt voor uw opnames, improvisaties en acteerspel, en het volgen van uw instructies. Bovendien respecteren zijn altijd de opgegeven deadlines. Wist u dat de meeste van onze Russische stemmen een opnamestudio in huis hebben? Zo wordt uw audiobestand steeds op tijd geleverd.

GEEN VOORSCHOTBETALING BIJ ONS!

Wij hebben een unieke aanpak en in tegenstelling tot de overgrote meerderheid van onze concurrenten, hebt u bij ons nooit te maken met voorschotbetalingen. U betaalt pas wanneer het audiobestand is afgeleverd en wanneer u volledig tevreden bent. Uiteraard kunt u een stemtest aanvragen om een duidelijker beeld te krijgen van het mogelijke eindresultaat voordat u met de opnamesessie begint.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons als u de perfect stem voor uw project niet vindt, of indien u een vraag zou hebben. Ons team is zeer reactief en zal met veel plezier al uw vragen beantwoorden. Buitenlandse Voice Over.be zal er steeds alles aan doen om zijn klanten tevreden te houden. Elke dag krijgen wij voice-oververzoeken voor talen uit de hele wereld en wij behandelen elk verzoek met speciale zorg.

DE RUSSISCHE TAAL

Het Russisch is een Slavische taal dat voornamelijk in Rusland gesproken wordt, maar ook in Wit-Rusland, Kirgizstan en Kazachstan, en in mindere mate in Ukraine, Moldavië, Letland en Estland. De taal wordt vooral gesproken op het meest uitgestrekt gebied van Eurazië en is de meest verspreide moedertaal in die regio met ongeveer 180 miljoen sprekers.

Het is de officiële taal van de Russische federatie en een van de officiële talen van de republieken van Wit-Rusland, Kazachstand en Kirgizstan. Het is een taal dat ook vaak gesproken wordt in het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) en dominant is in sommige regio’s van Oekraïne. Het is ook een van de officiële talen van de VN.

Om het Russisch te schrijven gebruikt men het Cyrillisch alfabet, dat afgeleid is van het oorspronkelijk Cyrillisch alfabet (het Slavisch Alfabet), en waarvan de karakters een meer cursieve vorm gekregen hebben. Dit werd veranderd tijdens de regeerperiode van Peter de Grote. het alfabet bestaat uit 36 karakters of karaktergroepen, waarvan de laatste (Igitsa) tegenwoordig bijna nooit gebruikt wordt.

Het Russisch is de voertaal van de federatie. Daarnaast hebben 37 talen de status van staatstaal in de republieken en hebben 15 andere talen een officiële status. In Rusland wordt een groot aantal andere talen gesproken.

RUSSISCHE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Russian voice over” in het Engels of “Russische sprecher” in het Duits: Ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be de beste Russische voice-over acteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !