Sloveense voice over

Sloveens wordt voornamelijk in Slovenië gesproken door iets meer dan 2 miljoen mensen, maar ook in Italië en Oostenrijk. Buitenlandse Voice Over.be heeft na een strenge cast voor u de beste Sloveense stemmen uit het vak geselecteerd, zowel mannen als vrouwen. Maak nu uw keuze uit ons panel van stemmen van hoge kwaliteit. We kunnen aanleveren binnen de 2 dagen.

meer weten +
Dominik S. stemacteur Sloveens - Slovenië
Dominik S.

« Een warme en precieze voice-over »

Mannelijke Sloveense Voice over Stemtimbre Medium-deep 35-45 jaar
Jerko M. stemacteur Sloveens - Slovenië
Jerko M.

« Elegante, dynamische voice-over »

Mannelijke Sloveense Voice over Stemtimbre Medium-deep 35-45 jaar
Adnan M. stemacteur Sloveens - Slovenië
Adnan M.

« Gedistingeerde, diepe stem »

Mannelijke Sloveense Voice over Stemtimbre Medium-deep 30-40 jaar
Talen :
Man
Dominik S. stemacteur Sloveens - Slovenië
  • Dominik S.
  • Stemtimbre Medium-deep
  • 35-45 jaar

« Een warme en precieze voice-over »

mobile-medley-10041
Save 2 Share Voorbeelden van: Dominik S. Offerte
Jerko M. stemacteur Sloveens - Slovenië
  • Jerko M.
  • Stemtimbre Medium-deep
  • 35-45 jaar

« Elegante, dynamische voice-over »

mobile-medley-10615
Save 2 Share Voorbeelden van: Jerko M. Offerte
Adnan M. stemacteur Sloveens - Slovenië
  • Adnan M.
  • Stemtimbre Medium-deep
  • 30-40 jaar

« Gedistingeerde, diepe stem »

mobile-medley-10617
Save 2 Share Voorbeelden van: Adnan M. Offerte
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Ik was op zoek naar een Sloveense vrouwenstem gedurende een aantal dagen en ik vond niets op de verschillende casting sites. Door op Buitenlandse Voice Over.be te vallen vond ik precies wat ik nodig had en dat in een oogwenk. Dankzij hun eenvoudige en praktische website vind ik gemakkelijk de beste voiceovers!
Dario

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Sloveens

HEB JE SNEL EEN SLOVEENSE VOICE-OVER NODIG?

Op zoek naar een Sloveense voice-over voor uw volgende radioreclame? Of misschien hebt u deze nodig voor uw volgende animatiefilm of online leersessie? We hebben goed nieuws: u bent hier aan het juiste adres! Buitenlandse Voice Over.be heeft na een zeer selectieve casting de beste Sloveens voice-overs gekozen die uw project voorbij een nieuwe mijlpaal zullen brengen. Wacht niet langer en maak nu uw keuze. Geef uw tekst een unieke identiteit!

Dankzij onze ervaren professionals, kan onze website u stemmen van de allerhoogste kwaliteit aanbieden. Buitenlandse Voice Over.be heeft een ongenaakbare ervaring in het leveren van de beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs uit de Sloveense taal. Stap voor stap zal onze website u helpen bij het kiezen van uw voice-over uit Slovenië.

Op deze pagina vindt u voice-overs uit de Sloveense taal. Maar wist u dat u op onze website kan kiezen tussen mannen -en vrouwenstemmen uit verschillende talen? Wij hebben bijvoorbeeld Russische voice-overs, Frans-Canadese voice-overs of Duitse voice-overs. Met onze eenvoudige en duidelijke taalclassificatie kan u snel en eenvoudig de stem vinden die het beste bij uw project past.

OVER DE SLOVEENSE TAAL

De officiële taal van Slovenië, het Sloveens, wordt door ongeveer 2,5 miljoen mensen gesproken. Het Sloveens is een van de 24 officiële werktalen van de Europese Unie.

Sloveens is een oude taal. De eerste Sloveense geschriften werden naar schatting tussen 970 en 1040 na Christus gemaakt. Het is echter bijzonder moeilijk om in het Sloveens te schrijven. Het Sloveens gebruikt het Latijns alfabet, maar één enkel klein leesteken kan de hele betekenis van een woord veranderen, waardoor de context uiterst belangrijk is.

SLOVEENSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Slovene voice” over in het Engels of “slowenische spreker” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be de beste mannelijke en vrouwelijke Sloveense voice-overacteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !