Tsjechische voice over

Tsjechisch maakt deel uit van de West-Slavische talen en wordt voornamelijk gesproken in de Tsjechische Republiek, wat ongeveer elf miljoen sprekers vertegenwoordigt. Buitenlandse Voice Over.be heeft dankzij een methodische casting, voor u de beste Tsjechische stemacteurs gevonden, zowel mannelijke als vrouwelijke. U kunt nu hun audio of videoclips beluisteren en de keuze maken die het beste bij uw project past. Levering binnen 24 tot 48 uur!

meer weten +
Andrej-A. stemacteur Tsjechisch - Tsjechische Republiek
Andrej-A.

« Een natuurlijke, frisse stem »

Mannelijke Tsjechische Voice over Stemtimbre Medium 25-35 jaar
Andrej-A. stemacteur Tsjechisch - Tsjechische Republiek
  • Andrej-A.
  • Stemtimbre Medium
  • 25-35 jaar

« Een natuurlijke, frisse stem »

mobile-medley-10583
Save 2 Share Voorbeelden van: Andrej-A. Offerte
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Het was gedurende twee dagen dat ik op zoek was naar een Tsjechische stem, maar helaas steeds zonder succes. Ik kon niets vinden op de andere casting sites. En toen kwam ik Buitenlandse Voice Over.be tegen. In een paar minuten vond ik DE stem die ik wou! Ruime keuze aan stem en kwaliteit, er is alles wat ik nodig had. Dank aan hen voor hun geweldige site!
Pavel

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Tsjechisch

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN TSJECHISCHE VOICE-OVER?

Heeft u een Tsjechische voice-over nodig voor uw volgende reclamecampagne ter bestemming van Tsjechië? Of misschien hebt u deze nodig voor uw volgende videoclip, of voor een documentaire over de stad Praag? Zoek niet verder! Buitenlandse Voice Over.be heeft na een zorgvuldige casting de beste mannelijke en vrouwelijke Tsjechische voice-overtalenten gekozen die zonder enige twijfel de nodige kwaliteit en authenticiteit aan uw project zullen bieden. Kies nu en breng uw tekst tot leven.

Buitenlandse Voice Over.be heeft een ongenaakbare ervaring in het vinden van de beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs in de Tsjechische taal. Dankzij ons netwerk van professionals in de Tsjechische Republiek, kan onze website u zeer kwaliteitsvolle stemmen aanbieden!

KOM MEER TE WETEN OVER DE TSJECHISCHE TAAL

Tsjechisch is een West-Slavische taal en maakt deel uit van de Tsjechisch-Slowaakse taalgroep, die door meer dan 10 miljoen mensen wordt gesproken. Het is ook de officiële taal van de Tsjechische Republiek. Tsjechisch is nauw verwant aan het Slowaaks, in die zin dat het in zeer hoge mate wederzijds begrijpelijk is. De taal wordt ook gesproken in de landen rond de Tsjechische Republiek: Oostenrijks, Pools en Duits.

Tsjechisch is de officiële taal van de Tsjechische Republiek en wordt door ongeveer 96% van de bevolking gesproken. Andere talen die in Tsjechië worden gesproken zijn onder andere het Slowaaks, het Duits, het Pools en het Roemeens.

Onze Tsjechische voice-overacteurs hebben aan veel verschillende producties meegewerkt, zoals tv- en radioreclames. Maar ook animatiefilms, audiobooks, productvideo’s en online leersessies.

TSJECHISCHE VOICE-OVERS IN VERSCHILLENDE TALEN

“Czech voice over” in het Engels of “tschechische spreker” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn we er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.be de beste mannelijke en vrouwelijke Tsjechische voice-overacteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !