Tweetalig Nederlands - Engels voice over

Ben je op zoek naar een tweetalige Nederlandse voice-over in het Engels? Een stem die zich met gemak en vloeiend in beide talen kan uitdrukken? Diep, medium, zacht of energiek? Voor je commercial, documentaire of instructievideo? Wat voor stem je ook nodig hebt, je vindt hem op onze casting site die gespecialiseerd is in tweetalige Nederlandse voice-overs in het Engels. Ons bureau heeft de beste stemacteurs uit Nederland voor je geselecteerd. Je vindt hier doorgewinterde professionals in hun vakgebied die je zeker tevreden zullen stellen! Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op, want we hebben nog meer tweetalige voice-overs beschikbaar.

meer weten +
Jeff J. stemacteur Tweetalig Nederlands - Engels
Jeff J.

« Vriendelijke, positieve voice-over »

Mannelijke Tweetalig Nederlands - Engels Voice over Stemtimbre Medium 35-45 jaar
Jeff J. stemacteur Tweetalig Nederlands - Engels
  • Jeff J.
  • Stemtimbre Medium
  • 35-45 jaar

« Vriendelijke, positieve voice-over »

mobile-medley-11757
Save 2 Share Voorbeelden van: Jeff J. Offerte
Talen :
Man

Klantengetuigenis

Mijn bedrijf is gevestigd in Amsterdam en we zijn regelmatig op zoek naar tweetalige Nederlandse voiceovers in het Engels voor onze productdemonstratievideo's voor Engelstalige landen. Buitenlandse Voice Over.beheeft mijn leven echt makkelijker gemaakt, ik hoef er niet meer op te letten dat de acteur perfect tweetalig is, ik kan de voiceover die ik wil meteen vinden op hun site. Hartelijk dank!
Daniel B.

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Tweetalig Nederlands - Engels

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !